Bülent Ersoy Hayranını Tokatladı İddiası (Beyaz TV - Söylemezsem Olmaz)

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un sokakta bir hayranını tokatladığı iddia edildi.
Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un sokakta bir hayranını tokatladığı iddia edildi.

İddiaya göre, Bülent Ersoy, Nişantaşı'nda gezerken izinsiz fotoğrafını çeken Osman Ateş adlı bir şahsa tokat attı. Beyaz TV'de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” adlı programa katılan iddia sahibi Osman Ateş, “Ben bir AVM'nin içindeki kuaförde çalışıyorum. Salı akşamı saat 19.00 sıralarında işim bitti. Hava almak için dışarı çıktım, önümde bir cip durdu. Arka cam açıktı ve içinde Bülent Ersoy vardı. Telefonumu çıkardım ve iki poz çektim, anı olarak kalsın hesabıyla. Paparazzi değilim, gazeteci değilim. Araba kırmızı ışıkta bekliyordu. Fotoğrafa baktım, net bir görüntü yok. Bir kare daha çekeyim de net olsun diye düşündüm. Telefonu çıkardığım sıra Bülent Hanım ile göz göze geldim. Bülent Ersoy o sırada şoförünün omzuna dokundu. Kapı açıldı, Bülent Ersoy koşarak ve küfür ederek üstüme geldi. Yakama yapıştı. Yumruk atmaya çalıştı. Ben vurmasın diye yüzümü korurken, şoförü arkamdan geldi ve saçımı çekti. Yanımda hiç kimse yoktu. Trafik durdu, insanlar durdu. Herkes film izler gibi izledi” ifadelerini kaydetti.

Olaydan bu yana uyku sorunu yaşadığını anlatan Osman Ateş, “Gözümü kapattığım an olay gözümün önünde canlanıyor. Yayına çıkma sebebim sesimi duyurmaktı. Onlarca kişinin gözü önünde hakarete uğradım ve aileme küfür edildi. Dava açmam gerekiyorsa da dava açacağım” dedi.

DEMET AKALIN DA İSYAN ETTİ
Anneliğe hazırlanan ünlü popçu Demet Akalın da konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ersoy'a destek veren Akalın, 'Nefret ediyorum izinsiz sokakta resim çeken insanlara! Bülent Hanım dün gece birini tokatlamış, iyi yapmış!! Ellerinde tel var diye artık yeter be!' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile