Ünlü sanatçı Seda Sayan, Marie Claire dergisine verdiği pozlarına "fotoşop" diyenlere canlı yayında meydan okudu: "Bunlar bana zarar veriyor mu? Asla. Bunlar beni daha da güzelleştiriyor."

Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın Marie Claire dergisine verdiği pozları konuşulmaya devam ediyor. Sayan, fotoğraflarına 'fotoşop 'diyenlere canlı yayında meydan okudu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı programında, fotoğraflarıyla ilgili olumlu yorumlar yapan yazarlara yer veren Seda Sayan'a konuğu Tuğba Özay, 'O bel nasıl o kadar inceldi? Maşallah. Fotoğrafda görülen neyse yakından da aynı 'dedi.

Bunun üzerine Seda Sayan, 'Bu konuda kalemini doğru yönde kullananlar da var. Habertürk Yazarı Oben Budak kendi köşesinde inanılmaz güzel bir yazı yazmış. Demiş ki; 'Seda Sayan 'ı yakından görmediğiniz çok belli.Çünkü ben ona sarıldığımda belinin ne kadar ince olduğunu gördüm.' Ama herkesin bana sarılma gibi bir şansı yok Obenciğim 'diye konuştu.

Sabah Gazetesi Yazarı Ayşe Özyılmazel'in de köşesinde, 'Ben Seda Sayan 'ı sabah kahvaltıda gördüm inanamadım onun güzelliğine.' ifadelerine yer verdiğini anlatan Sayan, 'Ayşeciğim sen de o kadar güzel huylu, öyle kompleksiz bir kızsın ki; senin gibiler maalesef pek yok 'şeklinde konuştu.

Kadının kadına daha çok zarar verdiğini söyleyen Seda Sayan, 'Bunlar bana zarar veriyor mu? Asla. Bunlar beni daha da güzelleştiriyor 'dedi.

Bir diğer olumlu yorumun da Oda tv yazarı Ayşe Deniz'den geldiğini belirten Seda Sayan, 'Hiç tanımıyorum kendisini. 'Niye bu kadar eleştirdiniz. Fotoğraflar güzel, kadın zaten güzel' demiş 'diye konuştu. BEYAZ GAZETE

"Bunlar beni daha da güzelleştiriyor"

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Marie Claire dergisine verdiği pozlarına ' fotoşop ' diyenlere canlı yayında meydan okudu: ' Bunlar bana zarar veriyor mu? Asla. Bunlar beni daha da güzelleştiriyor. '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile