Burada Laf çok - Aşkım Kapışmak: Allah'ın adını evren, duanın adını mesaj yaptılar

Ünlü iletişim uzmanı Aşkım Kapışmak, insanlara istediklerine ulaşmak için 'Evrene mesaj verin' diyen Astrologları fena eleştirdi. Kapışmak, Allah'ın adını evren, duanın adını mesaj yaptılar' diyerek tepki gösterdi.
Ünlü iletişim uzmanı Aşkım Kapışmak, insanlara istediklerine ulaşmak için "Evrene mesaj verin" diyen Astrologları fena eleştirdi. Kapışmak, Allah'ın adını evren, duanın adını mesaj yaptılar" diyerek tepki gösterdi.

Mesut Yar'la Burada Laf Çok programına konuk olan iletişim uzmanı Aşkım Kapışmak, mutsuz insanlardan bahsetti.

"Yanınızdaki insan sizi övdükçe hastalanıyorsunuz, bunun farkında değilsiniz" diyen Kapışmak, "Çünkü insanlar size sahip olmadığınız özellikleri söylüyorlar, öyleymişsin gibi. Bir insanı ne kadar çok överseniz, o insanı o kadar zayıflatırsınız. Çünkü artık kişi kendini bir şey sanıp mücadele etmeyi bırakır" şeklinde konuştu.

Aşkım Kapışmak, "Mutsuzuz ama şu kavrama inanmıyorum; çıkıp 'mutlu olmanın yoları var, evrene enerji gönder, kuantum yap' diyenler var. Bu bana çok saçma geliyor. Öyle bir şey yok. Allah'ın adını evren yapmışlar, duanın adını mesaj yapmışlar, dayıyorlar evrene mesajı. Böyle bir şey olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Kapışmak'ın bu sözleri stüdyodakileri hem güldürdü hem hak verdirtti. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile