Burada Laf Çok - Seda Akgül: Erkeklerin hepsi özürlü

Burada Laf Çok programına konuk olan Star TV spikeri Seda Akgül, erkeklerin hepsinin özürlü olduğunu söyledi.
CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına konuk olan Star TV spileri Seda Akgül, yaptığı açıklamalarla şaşırttı.

'TV8'DE YERLERİ BİLE SİLDİM'

TV8'deki programıyla ünlünen Akgül, 'Orada 13-14 sene çalıştım. Yapmadığım iş kalmadı. Yerleri bile sildim, bir kantinde çalışmadım' dedi.

Sevgili dolu bir izleyicisi olduğunu belirten Seda Akgül, 'Her sabah bir kaç evlenme teklifi alıyorum' diye konuştu.

'Evli misin?' sorusuna ise, acıklı bir şekilde 'Bekarım' yanıtını veren Akgül, 'Bekar olmaktan da memnunum. Hayatı tırmalamışım. Bu saatten sonra bana gelecek adamın bana yaslanmadan, benim ona yaslanmadan, karşımda olmadan yanımda yürümesi lazım. Böyle adam nerede?' ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Mesut Yar, 'Var canım' dedi. Akgül de, 'Hepsi özürlü' karşılığını verdi.

'YA ANASINA DÜŞKÜNDÜR YA DA EŞCİNSELDİR'


'Ben yaş itibariyle ikinci tura kalmış bir kadınım' diyen Seda Akgül, 'Benim hitap ettiğim adam ilk turu tamamlamış. İkinci tur da zaten 40 yaşına gelip de hiç evlenmemişse ondan hayır gelmez. Ya aşırı titizdir ya anasına düşkündür ya da gizli eşcinseldir. Ondan da bana bir şey olmaz. Kötü insan değillerdir. 40 yaşına gelip evlenip ayrılmışların da çocuğu oluyor. İlk karıları da onlara öyle bir yapışıyor ki; öyle bir kullanıyor ki o çocukları... Bir de adamlar öyle bir sömürülmüş ki; öyle bir bezmiş ki; sen ne kadar rahat kadın olursan ol bağlanma fobileri var' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile