Burcu Kutluk: 'Balyoz Sanıklarının Tutuklu Olmasından Yalman ve Özkök Sorumlu'

Model ve oyuncu Burcu Kutluk, Balyoz sanıklarının tutuklu olmasından Aytaç Yalman ve Hilmi Özkök'ün sorumlu olduğunu söyledi.
Balyoz'un tutuklu sanıklarından Deniz Kutluk'un kızı Model ve oyuncu Burcu Kutluk, Aykırı Sorularda Enver Aysever'in sorularını yanıtladı.

Balyoz Davası'na ilişkin konuşan Kutluk, 325 kişinin hala tutuklu olmasından eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök ve eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ı sorumlu tuttu.

'Bütün sanıklar Aytaç Yalman'ı ve Hilmi Özkök'ü tanıklık etmek üzere mahkemeye çağırdı' diyen Burcu Kutluk, 'Bu çok önemlli çünkü iddianamede şöyle bir şey var;'Aytaç Yalman ve Hilmi Özkök sözde bu darbe teşebbüsünü engellemiş'ler. O zaman herkes dedi ki;'Lütfen çağırın buraya ve derhal tanıklık etsinler. Doğruysa ortaya çıksın.'Ama gelmediler.Dediler ki;'Mahkeme çağırırsa gelir.'Oysa kendileri'biz gelmek istiyoruz'deseler gelebilirlerdi' ifadelerini kullandı.

Özkök ve Yalman'ı şahsen tanımadığını belirten Kutluk, 'Ama onu yakından tanıyan aileler tanıklık etmesi gerektiğini söylediler. Hilmi Özkök de'Mahkeme çağırırsa gelirim'dedi. Ancak Aytaç Yalman ve Hilmi Özkök tanıklık yapmak istemedi. 325 kişinin hala tutuklu olmasından Yalman ve Özkök sorumlu' dedi. BEYAZ GAZETE

İLGİLİ VİDEOLAR

Sergide gözyaşı döktüler

27 Şubat 2013 Çarşamba

Balyoz'da firar var

1 Ekim 2012 Pazartesi

Silivri'ye Meclis ziyareti

12 Haziran 2012 Salı

3 generale tazminat

28 Nisan 2012 Cumartesi

Askeri Yargıdan İlginç Karar

28 Nisan 2012 Cumartesi

Balyoz sanığı ölü bulundu

11 Nisan 2012 Çarşamba

Doğan'dan Karşı Atak

20 Ağustos 2010 Cuma

Savcılara Dava

20 Ağustos 2010 Cuma

Hakimlere Manevi Baskı

19 Ağustos 2010 Perşembe

Hangisi Doğru?

16 Ağustos 2010 Pazartesi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile