yere dökülen uyuşturucu maddeleri toplayan bekçiler
-poşet içerisinde bulunan uyuşturucu madde
-şahsın karakola getirilmesi
-şahsın karakola girerken gazetecilere cevap vermesi
-olay yeri detay
( BURSA )- 2 buçuk kilo uyuşturucu maddeyi taksiyle İstanbul’a götürmek isterken bekçilere yakalandı- Taksiciyle tartıştı, 2 buçuk kilo uyuşturucu maddeyle bekçilere yakalandı-Sahte kimlikli cezaevi firarisi, bekçilerden kaçamadı BURSA
- Elinde 4 kavanoz uyuşturucu madde ile Bursa’dan İstanbul’a gitmek için bindiği takside, taksiciyle tartışan ve daha sonra bekçilerin fark etmesi üzerine poşeti atarak kaçmaya başlayan şüpheli, yaklaşık 200 metre sonra yakalandı. Bekçilerin yakaladığı şüphelinin atarak kaçtığı poşette 4 kavanoz içerisinde yaklaşık 2 buçuk kilo kubar uyuşturucu maddesi bulunurken, şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan girdiği cezaevinden kaçtığı ve cezaevi firari olduğu ortaya çıktı. Olay, Bursa’nın en işlek caddelerinden biri olan Altıparmak Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.G. isimli şahıs 4 kavanoz dolusu yaklaşık 2 buçuk kilogram kubar maddesi ile İstanbul’a gitmek için taksiye bindi. Taksiciye parası olmadığını, İstanbul’a gidince parasını vereceğini söyleyen S.G. ile yola çıkmadan kaparo isteyen taksici arasında tartışma çıktı. Cadde üzerinde bağırma seslerini duyan mahalle bekçileri sesin geldiği yere doğru gitmeye başladı.
Bekçilerin yaklaştığını fark eden S.G., içerisinde 4 kavanoza doldurulmuş yaklaşık 2 buçuk kilogram kubar maddesi bulunan poşeti yere atarak kaçmaya başladı.
Bekçilerin "Dur ikazına" uymayan S.G., yaklaşık 200 metrelik kovalamacının ardından yakalandı. S.G.’yi yakaladıktan sonra poşeti atarak kaçmaya başladığı noktaya götüren bekçiler, şüphelinin attığı poşeti incelediğinde kavanozlar içerisine doldurulmuş kubar maddesi olduğunu tespit etti. Şüpheli şahsı etkisiz hale getirerek gözaltına alan bekçiler, S.G.’nin atmasın sonucu yola dökülen uyuşturucu maddeyi de süpürerek poşete doldurdu. Karakola götürülen S.G. isimli şahıs gazeteciler sorularına da pişkin pişkin cevap vermesi dikkat çekti. Sahte kimlikli, uyuşturucu madde satışından girdiği cezaevinden kaçmış Etkisiz hale getirildikten sonra karakola götürülen S.G., polis ekiplerine adı M.İ. olan kimlik verdi. Şahsın durumundan şüphelenen ekipler, kimlik bilgilerini sorguladıklarında şahsın sahte kimlik kullandığını tespit etti. Durumu detaylı inceleyen ekipler, yakalanan şahsın gerçek isminin S.G. olduğunu, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 7 yıl 6 ay cezaya çarptırılarak girdiği cezaevi firarisi olduğunu ve 3 farklı suçtan daha arandığı tespit etti. S.G. isimli şahıs emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek cezaevine gönderildi.
Bursa'da 2 buçuk kilo uyuşturucu madde ele geçirildi
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Fırında korkutan yangın
31 Ağustos 2021 Salı
Çaldığı araçla tatile giderken Bursa'da yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tur minibüsü önce motosiklete ardından park halindeki kamyonete çarptı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
7 işçinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Açık camı fırsat bilip 200 bin liralık vurgun yapan şahıs kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sürücünün araçtan fırlayıp hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasında
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gaziantep’te huzur operasyonu: 33 tutuklama
30 Ağustos 2021 Pazartesi
500 bin TL değerindeki ziynet eşyasını almak üzereyken suçüstü yakalandı...O anlar kameralara yansıdı
30 Ağustos 2021 Pazartesi