Büyükgümüş: "Darbe yapmak artık geride kaldı" - ŞANLIURFA - Toplantıdan detay - AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Büyükgümüş'ün davetlileri selamlaması - AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Büyükgümüş'ün konuşması"Darbe yapmak artık geride kaldı" - AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş: - "Türkiye'de siyasi iradeyi ele geçirmek ve darbe yapmak artık geride kaldı"ŞANLIURFA (AA) - AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, "Türkiye'de siyasi iradeyi ele geçirmek ve darbe yapmak artık geride kaldı." dedi.
Şanlıurfa 'daki bir otelde AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen Büyükgümüş, Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini, bu dönemde yeni yatırımlar ve büyük bir kalkınma hamlesini hep birlikte hayata geçireceklerini söyledi.
Büyükgümüş, hain odaklara karşı hep birlikte mücadele verilmesinin hayati önem taşıdığını belirterek, "Bu Hak ile batılın mücadelesidir. Bu mücadele, bu toprakları zillete düşürmek isteyenlerle bu topraklarda şerefli bir yaşam sürmek isteyen iki güç arasındadır." dedi.
Vesayet odaklarının artık Türkiye'de operasyon yapamayacağına dikkati çeken Büyükgümüş, Türkiye'de siyasi iradeyi ele geçirmenin ve darbe yapmanın artık geride kaldığını kaydetti.
Toplantıya, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç da katıldı.
Büyükgümüş: 'Darbe yapmak artık geride kaldı' - ŞANLIURFA
İLGİLİ VİDEOLAR
Zafer Bayramı etkinliklerinde fener alayı yürüyüşü düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çocuk bandocular Zafer Bayramının 99'uncu yılında da görev aldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- Gülüç Belediyesi bin kişiye aşure dağıttı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Tunceli’deki orman yangını devam ediyor
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bayburt’ta Üreten Eller Kadın Kültür Sanat Festivali
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Karabük’ün 6’ıncı ‘Kule Asansörü’ hizmete girdi
27 Ağustos 2021 Cuma
Diyarbakır’dan Kastamonu’ya yardım eli
27 Ağustos 2021 Cuma
Bakan Karaismailoğlu: “2 ay içerisinde kalıcı köprülerimizi tamamlamak istiyoruz”
27 Ağustos 2021 Cuma
Deniz kaplumbağaları Vali Yazıcı’nın elleriyle denizle buluştu
27 Ağustos 2021 Cuma