Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın bıçaklanma anı mobese kamerasına yansıdı.

Görüntülerde metrobüs durağına arkadaşını bırakan zanlı Yusuf Ortak, çıkışta Fenerbahçe taraftarları ile tartışıyor. Bıçağını çıkararak sallamaya başlayan Ortak, bir süre Fenerbahçe taraftarlarını kovalıyor. Ortak bu sırada Burak Yıldırım'ı bıçaklıyor.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi dönüşünde Edirnekapı Metrobüs istasyonunda Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın ölümü ile sonuçlanan kavga mobe kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kayıtlar maç sırasında cinayet zanlısı Yusuf Ortak'ın Fatih'te bir kahvehane önünde Galatasaray formalı görüntüsü ile başlıyor.

Arkadaşı ile birlikte Fevzipaşa Caddesi'nde yürüyen Ortak, Edirnekapı Metrobüs istasyonuna geliyor. Arkadaşını uğurlayan zanlı Yusuf Ortak, metrobüs merdivenlerinden çıkan Fenerbahçeli grup ile karşılaşıyor. Bu sırada aralarında Burak Yıldırım'ın da bulunduğu Fenerbahçe taraftarları ile tartışan Ortak, bıçağını çıkartarak sallamaya başlıyor. Fenerli taraftarları kovalayan Ortak, Burak Yıldırım'ı bıçaklıyor. Ortak son olarak cinayet sonrası Galatasaray formasını çıkarmış bir şeklide görülüyor.

POLİS SARAİ SİERRA CİNAYETİNDE UYGULADIĞI YÖNTEMİ İZLEDİ


Olay sonrası güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen polis, Yusuf Ortak'ın görüntülerine ulaştı. ABD'li turist Sarai Sierra cinayetinde uyguladığı yöntemle güvenlik kameralarını cinayet saatinde geriye doğru giderek saatlerce izleyen polis, zanlı Yusuf Ortak'ın kan izini takip etti. Yusuf Ortak'ın benzi istasyonuna girdiğini belirleyen polis, izleri takip ederek cinayeti aydınlattı.

Çakar: Sahanın Ortasında Dansöz Gibi

Ahmet Çakar, F.Bahçe maçı sonrası sahanın ortasında şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaray'ın tercümanı hakkında ağır ifadeler kullandı
Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Galatasaray takımının oyuncuları, şampiyonluk sevincini bir kez daha yaşadılar.

Hakem Cüneyt Çakır'ın bitiş düdüğünün ardından orta sahada toplanan sarı-kırmızılı oyuncular, sevinç yumağı yaparak şampiyonluk kutlaması yaptı.

Derbi sonrası Fenerbahçeli futbolcuların şaşkın bakışları arasında Şükrü Saraçoğlu Stadı 'nın ortasından sevinen G.Saraylı oyuncularave G.Saray tercümanına ise en sert tepki ise eski hakem ve Beyaz Tv spor yorumcusu Ahmet Çakar 'dan geldi.

DANSÖZ GİBİ…

Ahmet Çakar, maçın ardından Galatasaraylı futbolcuların saha ortasında kutlama yapmasıyla ilgili olarak “Ezeli rakibine yenilip sahanın ortasında dansöz gibi sevinen başka bir takım daha yok. Galatasaray'ın tercümanı için çok ağır konuşmak istiyorum. Sen Kimsin?” dedi.

BEYAZ GAZETE

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Katil zanlısı yakalandı

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Taraftar cinayeti kamerada

15 Mayıs 2013 Çarşamba

''Volkan anneme küfür etti''

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Cinayeti itiraf etti

15 Mayıs 2013 Çarşamba

O cinayet böyle işlendi

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Taraftar cinayeti kamerada

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Burak'ın katili yakalandı

15 Mayıs 2013 Çarşamba

'7 numaralı Yusuf' yakalandı

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Derbide işlenen cinayet

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Katil holigan yakalandı

15 Mayıs 2013 Çarşamba

İLGİLİ VİDEOLAR

Derin Futbol 1 Eylül 2025

2 Eylül 2025 Salı

Beyaz Futbol 31 Ağustos 2025

1 Eylül 2025 Pazartesi

Beyaz Futbol 1 Haziran 2025

2 Haziran 2025 Pazartesi

Derin Futbol 26 Mayıs 2025

28 Mayıs 2025 Çarşamba

Beyaz Futbol 25 Mayıs 2025

26 Mayıs 2025 Pazartesi

Derin Futbol 19 Mayıs 2025

20 Mayıs 2025 Salı

Beyaz Futbol 18 Mayıs 2025

19 Mayıs 2025 Pazartesi

Beyaz Futbol 17 Mayıs 2025

18 Mayıs 2025 Pazar

Derin Futbol 12 Mayıs 2025

13 Mayıs 2025 Salı

Beyaz Futbol 11 Mayıs 2025

12 Mayıs 2025 Pazartesi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile