Kurtlar Vadisi Pusu'nun 203. bölümünde Kara'nın elini delen mermi dün akşama damga vurdu.

ATV'de yayınlanan reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 203. bölümünde bu hafta adeta kıyamet koptu.

Poyraz'ın elinden torununu kurtarmaya çalışan Kara, Abdülhey, Erkan ve Zülfikar Ağa'yla birlikte bir plan yapıp, Poyraz'ı tuzağa düşürmek niyetindeydi. Ancak işler iki tarafın da beklediği gibi gitmedi.

MERMİ ELİNİ DELİP GEÇTİ
Uzun soluklu bir çatışma sahnesinin ardından, Kara'nın elini kendisine doğrultulan namlunun önüne koyması ve elinin delinmesi geceye dagma vurdu.

TORUNU KURTARDILAR AMA...
Çatışmanın sonunda, Kara, Abdülhey ve Zülfikar Ağa Poyraz'ı ele geçirirken, Erkan da Kara'nın torununu kurtardı. Ancak Poyraz torunun üzerine bomba tuzaklamıştı. Patlayan bomba sonucu Erkan ve çocuk öldü.

Çalıkuşu 6. Bölüm: Feride, Kamran'ı Kaçırıyor

Çalıkuşu Dizisi 6. Bölüm özeti:

Kamran ve Feride'yi zor günler bekliyor
Kanal D ' nin başrollerini Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ' in paylaştıkları sevilen dizisi “Çalıkuşu”nun bu bölümünde; Kamran ve Feride ' yi zor günler bekliyor.

Feride ve Kamran'ın aşkı ne zaman dile gelir? Biri itiraf etse, diğeri çözülecek belki... Seyfettin Bey'in kederine yeni kederler eklenir. Konaktakiler acı içinde, perişan. Yolculuk görünür birilerine. Zorunlu bir gidiştir bu. Bavullar toplanır aceleyle. Geçmişin intikamını alma zamanı gelmiştir.

Levend, Feride'yi gözüne kestirir. Kamran ve Feride'yi zor günler beklemektedir. Aşk kadını Neriman, kaybetme korkusuna kapılınca şeytani fikirler devreye girer. Oyun başlar ! Artık veda zamanıdır. Feride küskün, Kamran üzgün. Her şeyini yavaş yavaş kaybeden Kamran; seçim yapmak zorundadır. Verilecek karar, geleceğe giden yol olacaktır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile