Can Tanrıyar, Petek Dinçöz'ün Annesiyle Aşk Yaşadı Mı?

Ünlü televizyoncu Can Tanrıyar ‘Petek Dinçöz'ün annesiyle ilgili aşk’ iddialarına ateş püskürdü.
Ünlü televizyoncu Can Tanrıyar Show Tv ekranlarında Saba Tümer'in sunduğu programa canlı yayın konuğu oldu. Programdan önce gerçekleştirilen röportajda herkesin merak ettiği 'Petek Dinçöz'ün annesiyle ilgili aşk' iddialarına yanıt veren Tanrıyar, yaşananları dramatik olarak yorumladı.

NUMARASINI BIRAKIP GİTTİ
Yıllar önce gittiği bir barda kendisine bir not bırakıldığını anlatan Tanrıyar, her şeyin bir peçeteye yazılan telefon numarasıyla başladığını söyledi. Tanrıyar yaşananları şu şekilde özetledi: Petek'le tanışmadan önce bir bardaydım. Bir garson gelerek bir kızın benimle tanışmak istediğini söyledi. Stantta iki kız duruyordu. Birini tanıyordum. 'Can ne haber benim arkadaşım seni çok beğeniyor ve seninle çıkmak istiyor' dedi. Bende 'Burada konuşulacak şey değil' dedim. Diğer kız ise bana telefon numarasını bırakarak gitti.

PAT DİYE'ANNEM' ÇIKTI

Numaranın olduğu peçete benim cebimde kaldı ama hiç aramadım. Bir hafta sonra da biz Petek'le tanıştık. Bir süre sonra ise eve çıkmaya karar verdik. Taşınırken bu not ortaya çıktı. Petek telefonunu aldı ve numarayı yazdı. Numarayı yazınca pat diye 'Annem' ismi çıktı.

OHA YANİ
Banttan verilen röportaj ardından bu konu hakkında yapılan çirkin haberlere isyan eden Tanrıyar, 'Çok çirkin bir izlenim yaratıyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Bunu gündeme getirmek terbiyesizliğin daniskasıdır. Ben eğer bunlara cevap vermezsem zor durama düşüyorum' dedi. 'Arkadaşlarım 'Ooo annesiyle de ha!' demeye başladılar. Oha ayni. Bunları konuşmazsam üstümde böyle bir dalga kalacak' ifadelerini kullanan Tanrıyar, '12 yıl sonra sanki Petek'in annesiyle beraber olmuşum gibi yansıtıyorlar. En büyük terbiyesizlik bu' şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile