Ne Ankara, ne İstanbul ne de İzmir, Yerel seçimlere bir yıl kala CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın 'Balıkesir'i alamazsak Kılıçdaroğlu istifa edecek' iddiası ekranda tartışıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın'Balıkesir'i alamazsak Kılıçdaroğlu istifa edecek' iddiasına, MHP'li Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Gökhan Günaydın büyük iddialarda bulunmuş. 2014 yerel seçimlerde MHP Balıkesir Belediyesi'ni tekrar kazanacaktır. Kılıçdaroğlu istifa edecektir' dedi.

Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Beyaz TV'de yayınlanan Uyan Türkiyem programına telefonla bağlanan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve MHP İl Başkanı Mehmet Duran canlı yayında tartıştı.

Bu iddialı sözü duyduğunda çok şaşırdığını ifade eden Ok,'Bizi Türkiye'nin değişik yerlerinden arayanlar oldu. Çünkü hiç umulmadık bir yer için bu söz sarf edildi. Ama bir söz var'lafla peynir gemi yürümez' diye... Bu seçim sandıkta kazanılıyor. Dolayısıyla seçimlere 14 ay kala bu kadar iddialı bir sözün altından kalkabileceklerine inanmıyorum. Çünkü Balıkesir'de yaptığımız hizmetlerle Balıkesir halkının bizlere saygısı, sevgisi, güveni tam. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte CHP genel merkezini sıkıntılı bir dönem bekliyor. Ben inanıyorum ki; Balıkesir Belediyesi'nin yapısı önümüzdeki seçimlerde de aynen devam edecektir' şeklinde konuştu.

Başkan İsmail Ok,'Böyle iddialı bir söz söylediklerine göre Kılıçdaroğlu herhalde yerel seçimlerden sonra istifa etmek durumunda kalacak. Çünkü Balıkesir'i tekrar alacağım' dedi.

'İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL'


CHP'li Muzaffer Mavuk ise istifanın söz konusu olmadığını vurgulayarak,'Siyaset çok iddialı, ciddi bir olaydır. Belediye Başkanımızın'Kazanacağız' demesi herkes tarafından dillendirilebilir. Fakat Sayın Süleyman Demirel'in bi sözü var;'Siyasette 24 saatte çok şey değişir' diye... Nitekim Sayın Gökhan Günaydın bu sözü söylerken bu konuyla ilgili çok ciddi açıklama yapmıştır.'Önümüzde 14 ay var. Bu süre içinde siyasette çok şey değişebilir. Bu nedenle bu tür bir soru sorulmamalı ama siyasette de iddialı olunmalıdır' dedi.
Gökhan Günaydın Balıkesir'i söyledi çünkü çok iddialı çalışıyoruz. Tüm ilçelerde köylerde seçim çalışmaları devam ediyor. Çok iddialıyız. Kesinlikle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni CHP kazanacaktır' ifadelerini kullandı.

'2014'TE HEM ERDOĞAN'I HEM DE KILIÇDAROĞLU2NU ŞAŞIRTACAĞIZ'


Bu arada MHP'li Mehmet Duran da yayına dahil oldu. Duran,'Bizler 2009 yılında Sayın Başbakanımızı başbakanımızı şaşırtmıştık. 2014 yılında ise hem yine Sayın Başbakanımızı ve Sayın Kılıçdaroğlu'nu şaşırtmak için mücadelemiz devam ediyor. Balıkesir'in 20 ilçesiyle beraber Büyükşehir Belediyesi'ni almak için mücadelemizi başlattık' diye konuştu.

'GÖKHAN GÜNAYDIN'IN SİYASİ ÖMRÜ KISA OLACAK'

'Sayın Gökhan Günaydın Bey Balıkesir'e geldiğinde bu ifadeleri kullanmıştır. Gökhan Günaydın Bey siyasete yeni atılmıştı. Herhalde siyasi ömrü kısa olacak diye düşünüyorum' diyen MHP'li Duran,'Bunun yanında Kılıçdaroğlu'nu da işin içine dahil etmişlerdi. Ama ben Sayın Genel Başkanın bu yüzden istifa edeceğini düşünmüyorum. Çünkü MHP Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni kesinlikle alacak' dedi.

Söze giren Mavuk da,'Kimse istifa etmeyecektir. Az önce belittğim gibi siyasette iddialı olmak zorundasınız, iddiasız bir yarışa çıkılmaz. Siyaset uzun dönemli ama kısa sürelerde çok değişecek bir kurumdur. Siyasette değişimler, gelişimler bir günlük bir olay ve her şeyi değiştirebilir. Gökhan Bey'in tüm açıklaması okunursa, bu soruyu cevaplarken açıklama da yaptığı görülür. Sadece'Bu tür soru sorulmaz. Bu iddialı bir yarıştır. Siyasette kesinlik yoktur gibi'' açıklamalar yaparak soruya cevap verdi. Ama basın sadece Kılıçdaroğlu istifa edecek cümlesini aldı' açıklamalarında bulundu. BEYAZ GAZETE

Canlı yayında Balıkesir'i kim kazanacak tartışması Haberi

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Tahir Sarıkaya'nın yaptığı Uyan Türkiyem programına telefonla bağlanan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve MHP İl Başkanı Mehmet Duran canlı yayında tartıştı.

Bu iddialı sözü duyduğunda çok şaşırdığını belirten Ok,''Bizi Türkiye'nin değişik yerlerinden arayanlar oldu. Çünkü hiç umulmadık bir yer için bu söz sarf edildi. Ama bir söz var'lafla peynir gemi yürümez' diye.Bu seçim sandıkta kazanılıyor.Dolayısıyla seçimlere 14 ay kala bu kadar iddialı bir sözün altından kalkabileceklerine inanmıyorum;çünkü Balıkesir'de yaptığımız hizmetlerle Balıkesir halkının bizlere saygısı, sevgisi, güveni tam. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte CHP genel merkezini sıkıntılı bir dönem bekliyor. Ben inanıyorum ki Balıkesir Belediyesi'nin yapısı önümüzdeki seçimlerde de aynen devam edecektir''ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile