Canlı Yayında 'Bülent Ersoy' Kavgası

Modacı Hakan Akkaya, programında giydiği pantolonla olay olan sanatçı Bülent Ersoy hakkında şaşırtan bir iddiada bulundu.
Bülent Ersoy Show TV'deki programında 37 yıl sonra pantolon giyerek sosyal medyada olay oldu. Modacı Hakan Akkaya'nın, Ersoy'un giydiği bu kıyafet üzerine attığı bir tweet ise tartışmayı başka bir boyuta taşıdı. Akkaya, Ersoy'un o kıyafetini kendisinin diktiğini ancak parasını alamadığını ileri sürdü.

Hakan Akkaya attığı tweette, 'Bülent Hanım'a çok yakışmış hazırladığım kıyafetler. Epeydir giymeyince bunları da fatura gibi kaybettiğini sanmıştım' ifadelerini kullandı.
Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan ünlü modacı Hakan Akkaya, Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk ile karşı karşıya geldi.
Bu kıyafeti iki yıl önce Ersoy'un albümü için hazırladığını söyleyen Akkaya, 'O pantolonda 13 bin adet tel zımba var. Her biri elle dikildi. Bir ayda iki kişi işledi onu' dedi.
'Ersoy'un programında giydiği kıyafeti görünce çok sinirlendim ve üzüldüm' diyen Akkaya, 'O yüzden öyle bir tweet attım. Çok da uzatmak istemiyorum. Ben yaptığım kıyafetlerin karşılığını alamadım' şeklinde konuştu.

Bu açıklamalar üzerine Haluk Şentürk'ten, pantolon için bin 500 lira ödediği şeklinde bir mesaj geldi.

Buna karşılık Akkaya, 'Hayır bana hiç bir ödeme gelmedi. Ayrıca o pantolonun fiyatını konuşmayacağım' dedi.

Akkaya'nın bu açıklamaları üzerine Bülent Ersoy'un menajeri, Haluk Şentürk de telefonla yayına bağlanarak, 'Hakan'ın, pantolan dışında Bülent Hanım'a diktiği kıyafetlerin hiç biri olmadı. Bunu kendi de biliyor. Bülent Hanım da benden bir tek pantolonun parasını ödememi diğer kıyafetleri iade ise etmemi istedi. Ben de bunun üzerine Hakan'a 2 bin TL ödedim' şeklinde konuştu.

Araya giren Akkaya, 'Ne zaman ödedin Haluk?' diye sordu.

Şentürk de, 'O zaman ödedim Hakan' yanıtını verdi.

Haluk Şentürk'ün yanlış konuştuğunu savunan Hakan Akkaya, 'Ben bunu burada konuşmak istemiyorum. Sana yolladığım e-mailleri bir kere daha kontrol et. Pantolonun fiyatıda 2 bin lira değil. Biraz önce de'bin 500 ödedim'dedin' ifadelerini kullandı.

ŞENTÜRK'TEN AKKAYA'YA AĞIR SÖZLER


Parayı ödediğini çok iyi hatırladığını söyleyen Şentürk, 'Mahalle kavgası gibi olacaksa kapatayım' diye çıkıştı, ardından da Akkaya'ya hakaretler yağdırdı.

'Hakan Akkaya kendine rant sağlıyor' diyen Şentürk, 'Hakan Akkaya bunu Hadise'ye de yaptı. Hakan Akkaya suni popüler. Kıyafetleri iade etmek istedik, kabul edilmedi. Hakan Akkaya reklam yapmaya çalışıyor. Konuşulmak için bunu yapıyor. Hakan Akkaya artık sussun' dedi.

Bunun üzerine Hakan Akkaya da, 'Haluk'u dinleyince rahatladım. Herkes kendini çok güzel belli ediyor. Ben kendimi anlatmayacağım. Böyle bir durum bana zarar veren bir şey. Benim reklam yapmaya ihtiyacım yok. Haksızlığa tahammül edemem, param ödenmedi. Haluk Şentürk'ün söyledikleri çok çirkin' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile