Kızı, üstüne kuma gelince hayatı kabusa dönen Semra Karatoprak, bugün canlı yayında kızıyla buluşunca baygınlık geçirdi.

Kızı, üstüne kuma gelince hayatı kabusa dönen Semra Karatoprak, bugün canlı yayında kızıyla buluşunca baygınlık geçirdi. Anne kızın kavuşması stüdyoda duygusal anlar yaşattı.

Semra Karatoprak, günlerdir Beyaz Tv'de yayınlanan Melike ile Yeni Baştan programında eşinin yaşattıklarını anlatmıştı.

Dünkü programda telefonda eşiyle tartışan Karatoprak, kızının sesini duyunca da baygınlık geçirmişti.

Bugün ise Melike ile Yeni Baştan programı 2,5 yıldır biraraya gelemeyen anne-kızı buluşturdu. Ağlayarak kızına sarılan Semra Karatoprak bugün de bayıldı. Anne kızın kavuşması stüdyoda da duygusal anlar yaşattı. BEYAZ GAZETE

Canlı Yayında Kocasının Yüzüne Tükürdü

Melike ile Yeni Baştan programına katılan, Semra Karatoprak, telefonda üstüne kuma gelen kızının sesini duyunca bayıldı. Kocası Mustafa Yiğit'in konuşmalarına dayanamayan Karatoprak, tükürerek tepki gösterdi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Melike Öcalan'ın sunduğu Yeni Baştan programının bugünkü bölümünde şok yaşandı.

Günlerdir programda eşinin yaşattıklarını anlatan Karatoprak, sonunda dayanamadı. Eski eşinin telefon bağlantısı sırasında söylediklerine tepki gösterdi.

YÜREĞİ DAYANAMADI

Annesinin yaşadıklarına dayanamayan Semra Karatoprak'ın kızı Aynur Hanım ise canlı yayına bağlanmak istedi. Üstüne kuma gelen kızının canlı yayına bağlanmasına Semra Karatoprak'ın yüreği dayanamadı ve bayıldı. Acılı anneyi Melike Öcalan sakinleştirmeye çalıştı.

'ÜVEY BABAM DÖVEREK TECAVÜZ EDİYORDU '


Üvey babasının kurbanı olan ve annesinin üzerine tehdit ile kuma getirildiğini anlatan genç kadının yaşadıkları stüdyodakilerin kanını dondurdu.

Aynur Hanım, üvey babası Mustafa Yiğit'in kendisini kemerle döverek tecavüz ettiğini söyledi. Aynur Hanım, ' Üvey babam yüzünden intihar ettim, ölmek istedim ' dedi. Mustafa Yiğit ise tüm söylenenleri reddetti. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile