Rasim Ozan Kütahyalı, Fatih Altaylı'nın da dahil olduğu 5 medya mensubunun 28 Şubat soruşturmasında yargılanacağını öne sürdü.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit'te yine gündeme bomba gibi oturacak bir iddia ortaya atıldı.

28 Şubat soruşturmasını daha önceden bilen Takvim gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, medya dünyasını derinden sarsacak yeni bir iddiada bulundu.

Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit'te '28 Şubat soruşturması medyaya da uzayacak mı? ' sorusuna yanıt arandı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın Fatih Altaylı dahil, 5 medya mensubunun yargılanacağı iddiası ise programa damgasını vurdu.

Canlı yayında Fatih Altaylı için de ağır ithamlar kullanan Kütahyalı, Fatih Altaylı için demediğini bırakmadı.

MEDYADAN 5 İSİM YARGILANACAK

28 Şubat soruşturmasında medya dünyasından bazı isimlerin yargılanacağını kaydeden Kütahyalı 'Gelene ağam, gidene paşam diyen kimi insanlar da bu soruşturmada yargılanacak. Bunu biliyorum. Medya bir rahat olsun. Alt tarafı 5 tane elebaşı, talimat alıp o talimatı sonrada zenginleşen 5 tane elebaşı yargılanacak. En çok suç duyurusu kimin hakkındaysa o gazeteciler yargılanacak. En çok suç duyurusu da Fatih Altaylı hakkında yapıldı. ' dedi.

POPOMU BİLE SİLMEM DEMİŞTİ

Kütahyalı, Altaylı'nın Zaman gazetesi için geçmişte 'Bu gazeteyle popomu bile silmem ' dediğini hatırlatarak 'Bugün Fatih Altaylı, Başbakan'ın önünde eğilen bir arkadaş. Fatih Altaylı zamanında Zaman gazetesi için ''Popomu silmem. Benim popomdan çıkan dışkıdan bile beter bir gazetedir'' demişti. Şimdi Zaman gazetesinden geçme muhabirler aslanlar gibi Habertürk'te çalışıyor. Şimdi kuzu gibi oldu. Bu şekilde kendini kurtarmaya çalışıyor. ' ifadelerini kullandı.

BAŞBAKAN'A SECDE ETSE DE KURTARAMAZ

Altaylı'nın ne yaparsa yapsın bu soruşturmadan kaçamayacağını ifade eden Kütahyalı 'Kurtaramaz, paçayı kurtaramaz.. .Mümkünatı yok. Kim eğer talimatla '200 milyon para versin başörtülü kadınlar bilmem ne yapar. 300 milyon verin bilmem ne yapar ' demişse savcı bunlara bakar, sen istersen herkese yalakalık yap, Başbakana secde et, 'ayakkabılarınızı boyayabilir miyim ' de. ' diye konuştu.

Kütahyalı şöyle devam etti:
''Ben bu isimleri vermem. Bir tanesini Latif açıkladı.. Eğer bazı arkadaşlar bu bahsettiğimiz baş örtülü kadınlara 'fahişe ' diyecek kadar alçalan kişi, onlara yakın diye onu korumaya kalkarlarsa millet onlardan hesap sorar. Suç oluşmuşsa, kime yalakalık yaparsan yap suçu geri alamazsın.''

BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile