Çavuşoğlu açıklama
( BAMAKO ) BAMAKO
- Mali'nin başkenti Bamako'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türk vatandaşları ve iş adamları ile görüşme gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Batı Afrika ziyareti turu kapsamında geldiği Mali'nin başkenti Bamako'da temaslarını sürdürüyor. Bakan Çavuşoğlu, Türk vatandaşları ve iş adamları ile bir araya geldi. Görüşmede açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, "Kiminiz sivil toplumu temsil ediyorsunuz. Bazılarınız da burada iş insanı olarak görev yapıyorsunuz" dedi.
Çavuşoğlu, "Normal şartlarda böyle ziyaretlerde biz bu toplantıları yapmıyoruz. Ama özellikle böyle ülkelere her zaman gelemediğimiz için vakit dar da olsa sizleri görmek istedik. Ama genel anlayışta biz yurt dışına gittiğimiz zaman mutlaka oradaki yaşayan vatandaşlarımızı görürüz. Onlarla sohbet ederiz" diye konuştu.
Çavuşoğlu, "Buradaki BM misyonuna katkı sağlıyoruz. Bu sene de yaklaşık 1.6 milyon dolar, bütçesine de katkı sağladık. Polisimiz geçmişte burada görev yaptı" dedi.
- Çavuşoğlu, Bamako'da Türk vatandaşları ve iş adamları ile görüştü
İLGİLİ VİDEOLAR
Zafer Bayramı etkinliklerinde fener alayı yürüyüşü düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gizemli monolit Diyarbakır’da ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çocuk bandocular Zafer Bayramının 99'uncu yılında da görev aldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- 30 Ağustos Zafer Bayramı 99. yılında Azerbaycan’da kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- Kabil'de roket fırlatılan araç alev aldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
115 ülkeye ihraç edilen kuru kayısıda hedef Uzak Doğu ve Brezilya’ya ihracatı arttırmak
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Silifke’de çilek fideleri toprakla buluşuyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Vitor Pereira: “Mutluyum, bu ruhla devam etmemiz gerekiyor”
30 Ağustos 2021 Pazartesi