Aykırı Sorular'da Sanatçı Cem Adrian'ı konuk eden Enver Aysever, genç kızlar merak eder diye magazin sorusu sorunca Adrian'ın tepkisiyle karşılaştı.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Aykırı Sorular programında Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Cem Adrian, Aysever'in magazin sorusundan rahatsız oldu.

Sıra dışı sesi ve tarzıyla binlerce hayran kazanan Cem Adrian, kendi sesiyle ilgili konuşurken 'Ben geniş oktavlıyım, aşık olunca sesim farklı çıkar ' dedi. Bunun üzerine Enver Aysever de 'Sık sık aşık olur musun? ' diye sordu. Adrian da, 'Hayır sık sık olmuyorum, neyse ' yanıtını vererek konuyu geçiştirmeye çalıştı.

'SORMAZSAM DAYAK YERİM

Aysever de ısrarcı davranarak 'Neyse olur mu? İyi konu, kızlar onu bekliyor. Aşık olur mu olmaz mı diye sormazsam dayak yerim ' diyerek soruyu üsteledi.

'O KONUYU KAPATALIM '

Bunun üzerine Adrian 'O konuyu kapatalım, magazinci gibi oluyor ' diyerek Enver Aysever'e tepki gösterdi. Aysever ise bozuntuya vermeyerek 'Ama ben aşkın sanatla ilgisi olduğunu düşünüyorum. Aşktan konuşmak magazinsel değil. Senin aşklarını değil de genel olarak aşkı konuşalım ' şeklinde konuştu.

'POP'A DEĞİL POPÇULARA KARŞIYIM '

Klasik müzik dinlemediğini çünkü sevmediğini söyleyen Adrian, 'Kulağıma hoş gelen her şeyi dinlerim. Pop söylemlerine karşı biri olarak Madonna da dinliyorum çünkü bazı eserlerini gerçekten sanatsal ve kulağıma yakın buluyorum ' dedi.

Aysever buna karşılık, 'Pop müziğe karşı mısın? ' diye sordu.

Adrian da, 'Pop'a karşı değilim, ben popçulara karşıyım. Pop düzgün yapıldığı sürece dünyanın en iyi müziğidir. Kötü yapılırsa da dünyanın en kötü müziğidir. Türkiye'de bunun korkunç örneklerini yaşıyoruz ' yanıtını verdi.

'TAHAMMÜL EDEMEDİĞİM BİR SÜRÜ İNSAN VAR '

Cem Adrian Aysever'in, 'Tahammül edemediğin kimse var mı? ' sorusu üzerine ise, 'Tahammül ettiğim kimse var mı diye sorun? ' dedi.

Enver Aysever de bunun üzerine, 'Tahammül ettiğim kimse var mı? ' sorusunu yöneltti.

'Bülent Ortaçgil, Hüsnü Hakan, Cenk Taner ' isimlerini sayan Adrian, 'Tahammül edemediğim bir sürü insan sayabilirim ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE

Cem Adrian: 'Pop'a değil, popçulara karşıyım'

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

İLGİLİ VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile