28 Şubat döneminin en önemli mağdurları arasında yer alan isimlerden Cengiz Çandar canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için ağır ifadeler kullandı. CHP liderini kınayan gazeteci Cengiz Çandar " Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına da yazıklar olsun diyorum." dedi.

Habertürk ekranlarında Ece Üner'in sorularını yanıtlayan gazeteci Cengiz Çandar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılçıdaroğlu'nun 28 Şubat operasyonu kapsamında Çevik Bir'in gözaltına alınmasının ardından yaptığı açıklamaya ateş püsküren Cengiz Çandar, CHP liderini canlı yayında kınadı.

PES YANİ YAZIKLAR OLSUN
Çandar, şu ifadeleri kullandı:
"Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına da yazıklar olsun diyorum. Pes yani.İnsan hayatında hiç töhmet altında kalmamışsa, hiç iftiraya uğramamışsa böyle bir açıklama yapabilir ancak. Böyle bir soruşturma açıldığında bir muhalefet lideri "Şimdiye kadar nerede kaldınız, neden geciktiniz?" demesi gerekirken sıkıntı duymasını 28 Şubat mağduru bir vatandaş olarak kınıyorum. Bu bir darbe, post modern darbe. Diğer darbelerden farkı zamana yayılmasıydı."

BEYAZ GAZETE

Cengiz Çandar, Kılıçdaroğlu İçin Ağır Konuştu

28 Şubat döneminin en önemli mağdurları arasında yer alan isimlerden Cengiz Çandar canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için ağır ifadeler kullandı. CHP liderini kınayan gazeteci Cengiz Çandar ' Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına da yazıklar olsun diyorum. ' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile