Antrenmandan görüntüler
-Detaylar
- - A Milli Takım’da hazırlıklar sürüyor İSTANBUL
- Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri öncesinde hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, İran ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına başladı.
Milli futbolcu Cengiz Ünder, sakatlanarak antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktı. A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri öncesinde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde toplandı. Milliler, 28 Mayıs Pazartesi günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda İran ile oynanacağı özel maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile başladı.
Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşuları ile başladı.
5’e 2 top kapma gerçekleştiren ay-yıldızlılar, çabukluk çalışmasının ardından iki takım halinde dar ve geniş alanda tek pas antrenmanı ile idmanı noktaladı. Kırmızı-beyazlılarda Hakan Çalhanoğlu dizindeki sakatlıktan dolayı kadrodan çıkartılırken, Mahmut Tekdemir, Mehmet Topal ve Yunus Mallı da takımdan ayrı koşu gerçekleştirdi. Milliler, hazırlıklarını yarın basına kapalı gerçekleştirileceği antrenmanla sürdürecek.
Cengiz Ünder antrenmanı yarıda bıraktı
İLGİLİ VİDEOLAR
Galata Kulesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda özel ışık gösterisi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
4 kardeş okul masraflarını çıkartmak için kitap satıyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tekirdağ'da mehteranlı fener alayı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İlkadım’da zafer konvoyu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Cinnet geçiren kadın tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldürdü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Abdullah Avcı: 'Çok güzel duygular yaşayacağız ve yaşatacağız'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos’u 3024 rakımlı tepeye Türk Bayrağı dikerek kutladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’ın son semer ve palan ustası teknolojiye direniyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi