Katilin Av bayine girişi
-İş yeri sahibi ile konuşması
-Detaylar
-Rafet Yeşilyurt ile röp.
-Çalmak istediği zıpkından detaylar
( ORDU ) - Ceren Özdemir’i bıçaklayarak öldüren katil Özgür Arduç’un, ifadesinde de itiraf ettiği zıpkın çalma çabaları güvenlik kamerasına yansıdı ORDU
- Ordu’da Ceren Özdemir’i bıçaklayarak ölümüne neden olay katil Özgür Arduç’un, ifadesinde de itiraf ettiği ‘zıpkın’ çalma çabaları, güvenlik kameralarınca kaydedildi. Katilin, olaydan yaklaşık 3 saat önce bir av bayine girerek, zıpkın almak istediğini söylediği öğrenildi. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi olan ve doğum gününe 3 gün kala evinin önünde Özgür Arduç isimli katil tarafından bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir’in katilinin, olay günü bir av bayine girerek zıpkın araştırması güvenlik kameralarınca kaydedildi. Bir av bayine giren katil Arduç’un, iş yeri sahibine ‘farklı bir ile gideceğim, dönüşte zıpkın alacağım ondan soruyorum’ dediği öğrenildi. Katilin, av bayiinde kaydedilen görüntülerde dikkat çekmemek adına rahat tavırları dikkat çekti. İfadesinde itiraf etmişti Olayın gerçekleştiği 3 Aralık tarihinde kaydedilen güvenlik kamerası kayıtlarında katil zanlısı Özgür Arduç’un Altınordu ilçesinde bulunan bir av bayine girerek zıpkın istediği yer alıyor. Katil zanlısı Özgür Arduç ifadesinde, bir av bayisine girerek zıpkın çalmaya çalıştığını ancak eylemi gerçekleştirmediğini, silah çalabilse çok sayıda kişiyi öldürmeyi planladığını ve bilmediği bir yerden çaldığı bıçakla Ceren’i öldürdüğünü itiraf etmişti. "Normal müşteri gibi girdi" Av bayi sahibi Rafet Yeşilyurt, “Normal müşteri gibi kapıdan girdi. ‘Ben zıpkın almak istiyorum ama şimdi almayacağım daha sonra alacağım. Farklı bir ile gideceğim için dönüşte alacağım’ dedi.
Ben de kendisine şimdi almayacaksa bizi uğraştırmaması gerektiğini söyledim. Yine de bakmak istediğini söyledi.
Biz de kendisine zıpkını gösterdik, gayet normal herhangi bir tavrı da yoktu. Katil olacağını tahmin edemezsin, normal müşteri gibi geldi. O zaman zaten herhangi bir olay olmamıştı, şüphelenmedim. Buraya geldiğinde saat 16 sıralarıydı. Cinayetten yaklaşık 3 saat önce buradaydı” dedi.
“En azından suçlunun fotoğrafı olsa tanırdık” “En azından bir resmi olsa veya kaçak olduğunu bilsek şüphelenirdik” diyen Yeşilyurt, “Daha sonra televizyondan ve gazetelerde resmini görünce anladık. O zamana kadar anlamamıştık. Gencecik kıza üzüldük” ifadelerine yer verdi.
Ceren’in katilinin ‘zıpkın’ çalma çabaları kamerada
İLGİLİ VİDEOLAR
Polis memuru otobüs ile ekip otosu arasında sıkıştı...O anlar kameralara yansıdı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Terör örgütü PKK’dan kaçan genç dağdaki çocuklara çağrıda bulundu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sürücünün araçtan fırlayıp hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasında
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kayıp gencin öldürüldüğü cinayette sır perdesi aralandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Taksim'de otel çalışanının uykusunu fırsat bilen iki hırsız kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Polis memuru otobüs ile ekip otosu arasında sıkıştı...O anlar kameralara yansıdı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- Brezilya'da soyguncular rehineleri arabalara bağlayarak kalkan yaptı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Alışveriş sonrası eve giderken yere yığılıp hayatını kaybetti...O anlar kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Alışveriş sonrası eve giderken yere yığılıp hayatını kaybetti...O anlar kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Üç gündür kayıp gencin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi