Chelsea Schalke: 5-0 Maç Özeti ve Golleri (25 Kasım 2014)

Schalke 04 Chelsea Maç Özeti İzle-Chelsea Schalke 5-0 Maç Özeti ve Golleri İzle... Chelsea Schalke 04 Şampiyonlar Ligi maçında karşılaştı. Chelsea deplasmanda Schalke'yi 5-0 mağlup etti. Chelsea'nın Schalke 04 karşısındaki gollerini John Terry, Willian, Kirchnoff (K.K), Drogba ve Ramires kaydetti. İşte Schalke 04 Chelsea maçının geniş özeti ve golleri...

Chelsea Schalke: 5-0 Maç Özeti ve Golleri İzle... Schalke 04 ile Chelsea Şampiyonlar Ligi grup maçında karşı karşıya geldi. Chelsea deplasmanda Schalke'yi 5-0 mağlup etti. Chelsea'nın Schalke 04 karşısındaki gollerini John Terry, Willian, Kirchnoff (K.K), Drogba ve Ramires kaydetti.

SCHALKE - CHELSEA: 0-5 MAÇ SONUCU

Schalke Chelsea 25 Kasım 2014 -
Şampiyonlar Ligi G Grubu ' nda Chelsea, Schalke ' yi deplasmanda 5-0 yenerek ikinci tura yükselmeyi garantiledi. İngiliz ekibi, Şampiyonlar Ligi ' nde kendisini 2012 ' de şampiyon yapan Roberto Di Matteo ' nun ekibini Almanya ' da farklı mağlup etti. 66. dakikada oyuna giren eski Galatasaraylı Didier Drogba, bir gol atıp bir de asist yaptı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Chelsea Schalke: 5-0 - 2. dakikada Fabregas ' ın kullandığı korner atışında John Terry, kafayla Chelsea ' yi 1-0 öne geçirdi. Tecrübeli defans oyuncusu Şampiyonlar Ligi ' nde 10. golünü kaydetti. 29 ' da Hazard ile verkaç yapan Willian ' ın vuruşu kaleci Fahrmann ' ın da hatasıyla Schalke ağlarına gitti.

44 ' te Kirchnoff, Fabregas ' ın kullandığı korner atışını ters bir kafa vuruşuyla kendi ağlarına gönderince Chelsea farkı üçe yükseltti. 76 ' da savunmanın arkasına atılan topla buluşan Willian ' ın ortaya çıkarttığı pasta Drogba durumu 4-0 yaptı. 78 ' de Drogba ' nın ortasında Ramires kafayla skoru 5-0 ' a taşıdı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile