CHP'’liler Neyi Kutluyor?

Sosyal paylaşım sitesi Youtube'de yer alan videoda CHP çalışanlarının dans gösterisinde neyi kutladıkları merak konusu.

Ergenekon davasının açıklanmasının ardından yayınlanan video çalışanların ''Ergenekon'da CHP Milletvekili Mehmet Haberal'ın ceza almasına rağmen tahliye edilmesini mi? Yoksa diğer CHPMilletvekiliMustafa Balbay'ın 34 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasına mı?'' dans ederek kutladıkları akıllara geldi.

CHP genel merkezinde çekildiği iddia edilen görüntülerde iki CHP çalışanı Pelin Kum ve Ezgi Canpulat keyiflerince dans ediyor.

Balbay Mı, Haberal Mı?

Bu iki CHP çalışanlarının dans gösterisi Ergenekon kararlarının açıklanmasının ardından kaydedildi. Bu durum CHP çalışanları neyi kutluyor? sorusunu akıllara getiriyor. ''CHP Milletvekili Mehmet Haberal'ın tahliye edilmesini mi? Yoksa CHP Milletvekili Mustafa Balbay'ın 34 yıl 8 ay hapis almasına mı?''

'ÖYLE BİR DURUM YOK'

Konuyla ilgili Beyaz TV muhabirine açıklama yapan CHP çalışanı Pelin Kum; 'Eğer varsa bir kanıtınız, CHP yazıyorsa, bayrak varsa, genel başkanımızın fotoğrafı varsa, öyle bir durum yok ' dedi.

Daha bir çok videosunun olduğunu söyleyen Kum, dans etmelerinin Haberal'ın tahliye olmasıyla bir ilgisinin olmadığını savundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile