Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esra Elönü’nün sunduğu “Arafta Sorular” programına konuk oldu.

Ülke TV ekranlarında yayınlanan programda bir numaralı gündem yine Gezi Parkı eylemleri oldu.

Gökçek programda, Gezi Parkı 'nın perde arkasını yine çok konuşulacak videolu örneklerle anlattı.


Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday olup olmayacağını açıklayan Gökçek, Gezi Parkı eylemlerinde verilen zararı anlatan 'Vandalizm Müzesi' fotoğraflarını da izleyicilerle paylaştı.

'Sosyal medya'yı en iyi kullanan siyasetçilerden biri olan Melih Gökçek, Ahmet Hakan ile twitter üzerinden yaptığı atışmalara da açıklık getirdi.

Esra Elönü 'nün 'Ahmet Hakan 'ı seviyor musunuz' sorusuna 'Çok, bir yakalarsam öpeceğim'şeklinde yanıt veren Gökçek, “ Ahmet Hakan özellikle Kanal 7 döneminden beri tanıdığım biri bana ağabey der. Ahmet 'in kendine has bir stili var bizi sıkıştırmaya çalışır. Zaman içinde twitter üzerinden tatlı atışmalar oldu. Fakat Ahmet twitter dayağı yiyince hırçınlaştı. Benim yaptığım espriler altında ezilince de tadını kaçırdı ve ezikliğini üzerinden atmak için benimle alakalı resimler paylaştı. Ara sıra telefonla da konuşuruz. Ona teklifte de bulundum ben modaretör olayım sen konuk ol diye önce kabul etti sonra korktu yapmadı. Son zamanlarda hırçınlaştı” dedi.

CHP ve Gezi Parkı Eylemcilerinin Ağaç Sevgisi

Ülke TV ekranlarında yayınlanan Gazeteci-Yazar Esra Elönü ' nün hazırlayıp sunduğu Araf ' ta Sorular programına bu hafta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk oldu. Gökçek, sunucu Elönü ' nün gündeme dair sorularını cevapladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile