Cihat Yaycı ateş püskürdü: Ya bunlarda Türk kanı yok defolsun gitsinler ya da hakikaten satılık insanlar...

Cihat Yaycı, Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tutumuna karşı Yunanistan'ı destekleyenlere ateş püskürdü. Yaycı, ' Ya bunlarda Türk kanı yok defolsun gitsinler ya da hakikaten satılık insanlar...'
Türker Akıncı'nın sunduğu Ne Var Ne Yok programına konuk olan Cihat Yaycı, Ege Denizi'nde Yunanistan'ın provokasyonlarına rağmen yapıcı tutum sergileyen Türkiye'yi suçlayanlara tepki gösterdi.

'BUNLARDA TÜRK KANI YOK DEFOLUP GİTSİNLER'

Türkiye'yi saldırganlıkla suçlayanların 'satılık insanlar' olduğunu söyleyen Cihat Yaycı, 'İnanılmaz bir şey. Türkiye'yi saldırganlıkla suçlamak pişkinliğin yüzsüzlüğün dik alasıdır. Üstüne üstlük bizim içerdeki Yunanlılar da Türkiye'yi suçlamaktadır. İnsanın kalbi dayanmıyor buna kalbi. Gerçekten kalbi de vicdanı da kanı da dayanmıyor. Ya bunlarda Türk kanı yok defolup gitsinler ya da hakikaten satılık insanlar yani.

'SESSİZ Mİ KALACAĞIZ?'

Türkiye'yi saldırganlıkla suçlayan bu kadar yüzsüz pişkin içimizde Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan adam var. Görmüyorlar mı? Hiç okumuyorlar mı? 2017'den bu yana Türkiye'nin üzerine üzerine geliniyor. Şimdi Yunanistan karasularını artırsa, sessiz mi kalacağız?' ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile