Kar yağışından detay
-Araçlardan detay
-Röportaj
-Çevreden detay
-Bayan sürücü ile röportaj
( ARDAHAN ) ARDAHAN
- Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Çıldır'ı etkisi altına aldı. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları son günlerde iyice düşmesiyle birlikte Çıldır yılın en fazla kar yağışı ile karşı karşıya kaldı. Bir anda başlayan kar yağışı ve rüzgar beraberinde tipiyi getirdi. Tipinin başlamasıyla birlikte görüş mesafesinin düşmesine sebep olurken sürücülerde zor anladı. Köyüne doğru seyahat eden Deniz Kızılgül "Kar yağışı aniden bastırdı. Aracımızın kışlık bakımları tamam zincirim de var lakin görüş mesafesinin çok kısa olması zor anlar yaşatacak gibi görünüyor"dedi.
İşletme sahibi Suat Ballıkaya "Kış yeni geliyor ilçemize mevsimin ilk karı yağıyor diye bilirim. Ama bizim için sorun yok kış şartlarına alışkın insanlarız. Yaza ne kaldı şunun şurasında her kış gibi buda geçecek" dedi.
İş çıkışı karla kaplı arabasının şaşkınlığını yaşayan Melisa Yılmaz ise "Sabah gelirken günlük güneşlikti aslında bir anda yağmaya başlayınca şaşkına döndüm. Bayağı yağmış tipide var Allah yardımcımız olsun bir şekilde eve ulaşacağız artık" dedi.
Çıldır 'Kar' ve 'Tipiye' teslim
İLGİLİ VİDEOLAR
Sivas’ta rekor sıcaklık: Termometreler 40 dereceyi gösterdi
29 Ağustos 2021 Pazar
5 yıldır güneşe hasret gencin tek isteği var
28 Ağustos 2021 Cumartesi
- İspanya kıyılarında tonlarca balık öldü
24 Ağustos 2021 Salı
Kuraklık ayçiçeğini vurdu
24 Ağustos 2021 Salı
Ayçiçeği üreticisinin fiyat beklentisi
23 Ağustos 2021 Pazartesi
Hava açmayınca fındıkları kurutmak için Bayburt'a götürdü
23 Ağustos 2021 Pazartesi
Tescilli Cimin üzümünde hasat zamanı
23 Ağustos 2021 Pazartesi
Ağrı Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı
22 Ağustos 2021 Pazar
Kars’ta caddeler göle döndü
22 Ağustos 2021 Pazar
Hava sıcaklığı 32 dereceye ulaştı, vatandaşlar plaja akın etti
18 Ağustos 2021 Çarşamba