Çitadan Kaçtı Araca Sığındı

Güney Afrika'da aç çitalardan kaçan ceylan, safariye çıkan turistin aracına girerek kurtuldu.
Kruger Ulusal Parkı'nda yaşanan korku dolu anlar, bir kadın turist tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

İki çitadan uzaklaşmaya çalışan ceylan sürüsü, yolda mola veren turist araçlarının arasından geçerek ormanın derinliklerine kaçıyor. Vazgeçmeyen çitalar bir ceylanı sürüden ayırmayı başarıyorlar. Tekrar geri dönen ceylan, çitalardan kaçarken, turist araçlarından birinin açık olan penceresinden içeri dalıyor.
Ceylanın peşinde olan çitalar çaresiz bölgeden uzaklaşırken, araç kapısının açılmasıyla dışarı çıkan ceylan kurtulmayı başarıyor.

Görüntüleri kaydeden 20 yaşındaki Samantha Pittendrigh isimli turist, 'Bir anda gözlerime inanamadım. Resmen dilim tutuldu. Şaşkın bir şekilde ceylanı kovalayan çitaları seyrettik. Yolda oraya buraya kaçışan ceylanlar vardı. Her şey aniden oldu, ceylanlardan birinin öndeki aracın üzerine doğru zıpladığını gördüm. O sırada biri de'araçta, araçta'diye çığlık atıyordu' dedi.

Pittendrigh, 'Araçta çığlık atan küçük bir kız çocuğunun sesini duydum. Araçta bir aile vardı sanırım. Araçtakiler'kapıyı aç, kapıyı aç'diye bağırıyorlardı. Kapı açılınca ceylan araçtan dışarı çıktı' diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile