- Cenaze töreninden görüntüler - Aileden detaylar - Baba Osman Köseoğlu'nun açıklamaları - Pınar Naz Köseoğlu'nun fotoğrafları Muğla 'da çocuğun doktor ihmali nedeniyle öldüğü iddiası - Fethiye'de, bulantı ve kusma şikayetiyle önce devlet hastanesine, bir sonraki gün de özel hastaneye götürülen, iddiaya göre ilgilenen doktorların "birşeyi yok ilaçlarını kullansın" dedikleri 11 yaşındaki Pınar Naz Köseoğlu yaşamını yitirdi - Baba Köseoğlu, kızını, götürdüğü her iki hastanedeki doktorların ihmali nedeniyle kaybettiğini ileri sürerek, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağını söylediMUĞLA (AA) - Muğla 'nın Fethiye ilçesinde, bulantı ve kusma şikayetiyle önce devlet hastanesine, bir sonraki gün de özel hastaneye götürülen, iddiaya göre ilgilenen doktorların "birşeyi yok ilaçlarını kullansın" dedikleri 11 yaşındaki Pınar Naz Köseoğlu hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Çatalarık Mahallesi'nde yaşayan Pınar Naz Köseoğlu, 7 Mart Çarşamba günü bulantı ve kusma şikayetleriyle fenalaşınca ailesi tarafından Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Burada yapılan tetkiklerde bir bulguya rastlanılamadı ve iddiaya göre küçük kız ağrı kesici iğne yapılıp ilaç yazıldıktan sonra evine gönderildi.Ertesi gün tekrar fenalaşan Köseoğlu, ilçedeki özel bir hastaneye götürüldü. Burada yapılan muayene sonucunda da aileye, Fethiye Devlet Hastanesinde verilen ilaçların kullanılması gerektiği söylenerek çocuk evine gönderildi.Aile, ilaçları kullanan kızlarının iyileşmediğini ve rahatsızlığının daha da arttığını belirterek 10 Mart'ta yine aynı özel hastaneye başvurdu. Burada yapılan tetkiklerin sonucunda aileye çocuğun kalbinde sorun olduğu söylendi. Köseoğlu, 11 Mart'ta hastanede yaşamını yitirdi.Küçük kızın Muğla Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan cenazesi, Seydikemer ilçesine bağlı Bayır Mahalle Mezarlığı'nda kılınan namazın ardından toprağa verildi.
Büyük üzüntü yaşayan Köseoğlu ailesini, yakınları sakinleştirdi.Baba Osman Köseoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuğunu tedavi için götürdüğü hastanelerdeki doktorların kızıyla yeterince ilgilenmediklerini ileri sürdü.Kızını hastaneye her götürdüğünde "Birşeyi yok verilen ilaçları kullansın." yanıtını aldığını savunan Köseoğlu, "Her gittiğimde doktorla ilgilenmedikleri için kavga ediyordum. Bu kez kavga etmedim ama kızımı kaybettim. Keşke kavga etseydim de kızımı kaybetmeseydim. Çocuğum için hiçbir şey yapmadılar." dedi.
Kızını doktorların ihmali nedeniyle kaybettiğini iddia eden Köseoğlu, her iki hastanedeki doktorlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.
Köseoğlu'nun Çatalarık Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.
Çocuğun doktor ihmali nedeniyle öldüğü iddiası - MUĞLA
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Kamyonete arkadan çarpan otomobil alev aldı: 1 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Başkent’te eski eş cinayeti: 1 ölü, 3 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Mahalleli zehirlenen canlar için ayağa kalktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Manisa’da 5 araçlı zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kıbrıs gazisi dualarla son yolculuğuna uğurlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kazada lüks araç hurdaya döndü: 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
7 işçinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Otomobil ile 25 metrelik uçuruma yuvarlanan çift ölümden döndü
30 Ağustos 2021 Pazartesi