"Çocuklarımız caddelerde rahat gezip, oynayacak" - ADANA - Motosikletli polislerden görüntü - Zırhlı polis aracından görüntü - Polislerin araçları ve bir iş yerini araması - Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın vatandaşlarla sohbet etmesi - Emniyet müdürü Aktaş'ın konuşması - Özel harekat ekibinden detay"Çocuklarımız caddelerde rahat gezip, oynayacak" - Adana 'da özel harekat polislerinin de katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada çok sayıda araç ve iş yerinde inceleme yapıldı, şüpheli kişilerin üzeri arandı - İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş: - "Uygulamalarımız devam edecek ve bölgemiz daha güvenli bir hale gelecek. Çocuklarımız caddelerde rahat gezip, oynayacak. Uyuşturucuyla mücadele edeceğiz. Bölgede hiçbir şekilde uyuşturucu istemiyorum"ADANA (AA) - Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, özel harekat ekiplerinin de katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada vatandaşlarla bir araya gelerek, "Uygulamalarımız devam edecek ve bölgemiz daha güvenli bir hale gelecek. Çocuklarımız caddelerde rahat gezip, oynayacak. Uyuşturucuyla mücadele edeceğiz. Bölgede hiçbir şekilde uyuşturucu istemiyorum." dedi.
Merkez Seyhan ilçesi Küçükdikili Şehitlik Caddesi'nde özel harekat, asayiş, narkotik ve terör ekiplerinin katılımıyla uygulama yapıldı.Uygulama sırasında özel harekat ekipleri, bir binanın damına çıkarak uzun namlulu silahlarla bölgede güvenlik önlemi aldı. Ayrıca ekipler, iki ayrı drone ile havadan uygulamanın güvenliğini sağladı.Şüpheli gördükleri araçları durdurarak arama yapan ekipler, sürücüler ve araçta bulunanların da kontrollerini gerçekleştirdi.Ekipler, bazı iş yerlerinde de detaylı arama yaptı.İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, bölgeye gelerek uygulamayı denetledi.Buradaki bir kıraathaneyi ziyaret eden Aktaş, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.Aktaş, halkın huzur ve güvenliği için zaman zaman uygulama yapacaklarını ifade etti.
Halkla bütünleşeceklerini belirten Aktaş, "Uygulamalarımız devam edecek ve bölgemiz daha güvenli bir hale gelecek. Çocuklarımız caddelerde rahat gezip, oynayacak. Uyuşturucuyla mücadele edeceğiz. Bölgede hiçbir şekilde uyuşturucu istemiyorum." şeklinde konuştu.
'Çocuklarımız caddelerde rahat gezip, oynayacak' - ADANA
İLGİLİ VİDEOLAR
Hatay’da mobilya atölyesinin çatı katında yangın çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Malazgirt Zafer Kupası Yol Yarışları
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gaziantep’te huzur operasyonu: 33 tutuklama
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İzmir'de parkta işlenen cinayetin sebebi belli oldu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- Ankara’da son bir haftada uyuşturucu suçundan 33 kişi tutuklandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Taksi ters yönden geldi, yavaşlayan İETT otobüsüne hafriyat kamyonu çarptı: 2 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Konuşmak için parka çağırdığı husumetlisine kurşun yağdırdı
29 Ağustos 2021 Pazar
4 katlı binadaki yangın mahalleliyi sokağa döktü
29 Ağustos 2021 Pazar
Annesiyle tartıştı, odunluğu ateşe verdi
29 Ağustos 2021 Pazar