Evlilik programının canlı yayınında evlenen ünlü türkücü Songül Karlı, evliliğini ilk kez anlattı.

Su Gibi adlı evlilik programının canlı yayınında kınasını ve düğününü yapan, ardından eşiyle yaşadıklarını programında yayınlayan güzel türkücü Songül Karlı, çok konuşulan evliliği ilk kez anlattı.

Show Kulüp kameralarına konuşan Songül Karlı, 'Allah kim evlenmek istiyorsa evlenmesi nasip etsin. Evlat isteyenlere evlat versin. İnsanın zamanında eşini, yarısını bulması ve hayatını devam ettirmesi çok önemli ' diye konuştu.

Eşi Metin Yüncü'yle 1,5 senelik bir birlikteliğin ardından nikah masasına oturan Kalrı, 'İyi, kötü günler yaşadık. Canlı yayında düğün yapalım mı yapmayalım mı diye çok konuştuk. Sağ olsun beni kırmadı ' dedi.

SONGÜL KARLI NASIL BİR EŞ?

Karlı nasıl bir eş olduğunu ise şöyle anlattı:

'Bizde eşe bakılır, terlik verilir, yemeği yedirilir, üstü örtülür, üstü giydirilir. Öyle yetiştirildik. '

EŞİYLE NASIL TANIŞTI?

Güzel türkücü eşiyle nasıl tanıştığını da anlattı. Arkadaşlarının isteği üzerine bir yere gittiğini söyleyen Karlı, 'Onlar illa gel dedi, gitmek istememiştim. Israr üzerine gittim, Metin Bey vardı, bakmadım bile. Metin bir restorana gidelim diye tutturdu. Ben istemedim, sinir oldum, çok kendine güvenen insanları sevmiyorum. O illa gidelim dedi ben hayır derken gittik. İki kişi vardı masada bir kuyumcu arkadaşımız 15 kişiydiler hepiniz kalkın burada bir aşk var dediler. O yemekten sonra üç ay görüşmedik ' diye konuştu.

Üç ayın ardından ilk kendisinin aradığını itiraf eden Songül Karlı, 'Belki adamı kaparlar, arayım dedim. Bir ay konuştuk, sonra İstanbul 'da görüştük, öyle başladı ' dedi.

EVLENME TEKLİFİNİ NASIL ALDI?

'Metin aşkını, sevgisini çok söyler ' diyen Karlı, 'Evlilik teklifi şöyle oldu; Metin 'benimle evlenecek misin, beni kandırıyor musun?' diyordu. Ben o evlenmelim dediği zaman korkuyorum. 1,5 sene öyle geçti. Son zamanlarda evlenelim dediği zaman yapımcım Mustafa 'da bize bir el atmış oldu ve evlendik. Kısmetmiş ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile