Cübbeli Ahmet Hoca'dan şaşırtan açıklamalar

'11 yaşımdan beri çektiklerimi yazsam köşeyi dönerim' diyen Cübbeli Ahmet Hoca, '7-8 yaşından beri maddi manevi darbelendim. Yaşadıklarımı anlatsam Türkiye'nin gündemi değişir' dedi.
'11 yaşımdan beri çektiklerimi yazsam köşeyi dönerim' diyen Cübbeli Ahmet Hoca, '7-8 yaşından beri maddi manevi darbelendim. Yaşadıklarımı anlatsam Türkiye'nin gündemi değişir' dedi.

Ahmet Mahmut Ünlü, nam-ı diğer Cübbeli Ahmet Hoca, Habertürk'te yayınlanan Veyis Ateş'in sunduğu Habertürk Özel'e konuk oldu. Cübbeli Ahmet Hoca, hayatına dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Cübbeli Ahmet Hoca, 'Bana namaz kılmak kolay geliyor, öbürüne içki içmek kolay geliyor. Kıyamete kadar hiç bir işin gücün yok deseler 100 sene salavat getiririm. Bana o kolay geliyor' şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Veyis Ateş, 'Kolay geliyor çünkü siz hep bunun teşvikiyle büyüdünüz, ödüllendirildiniz' dedi.

'Yok canım çok ödüllendirilmiş değilim' karşılığını veren Cübbeli Ahmet Hoca, 'Başıma gelmeyen kalmadı. Kapıdan kovuldum bacadan girdim. Öyle deme' diye konuştu.

'YAŞADIKLARIMI ANLATSAM TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİ DEĞİŞİR'

Çocukluğundan beri çok kıkanıldığını, çok belalara çarpıldığını belirten Cübbeli Ahmet Hoca, 'Şimdi ben o olayları anlatsam Türkiye'nin gündemi değişir. Bırak öbür gündemler devam etsin, niye değiştirelim gündemi.
Benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmiş değil. Ama ben burası Allah'ın kapısıysa burada çok imtihan olur dedim' ifadelerini kullandı.

'ZEHİRLENEBİLECEĞİME DAİR UYARILAR ALDIM'

'40 senedir çektiğimi bir kitap yazsam oradan köşeyi dönerim' diyen Cübbeli Ahmet Hoca, 'Beni Mahmut Efendi'nin yanından uzaklaştırmaya çalıştılar. İftiralara, kumpaslara maruz kaldım. 7- 8 yaşımdan başlayan bir süreçten bahsediyorum. Hayatta ödüllendirildiğimi düşünmüyorum 7-8 yaşından beri maddi manevi darbelendim. Zehirlenebileceğime dair uyarılar aldım, Çeşnicibaşım yok, ölürsem şehit olurum inşaallah' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile