Cumhuriyet'ten PKK'ya destek

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’in Can Dündar'a övgü yağdırmasından güç alan Cumhuriyet, yine bir alçaklığa imza atarak açıkça 'PKK silah bırakmamalı' şeklinde algı operasyonu yaptı.
Cumhuriyet gazetesi ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'dan da aldığı gazla açıkça hainliği daha da ileri götürerek PKK'nın silah bırakmasına karşı çıktı.

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin PKK terör örgütünün Avrupa'daki yöneticilerinden KCK Yürütme Konseyi üyesi aynı zamanda KNK (Kürdistan Ulusal Konseyi) Yürütme Konseyi üyesi Zübeyir Aydar ve Kongra Gel (Halk Kongresi) eşbaşkanı Remzi Kartal ile Brüksel yakınlarındaki bir köyde röportaj yaptı.

PKK'YA AÇIK DESTEK
Röportajda yer alan PKK'nın silah bırakmaması detayı Cumhuriyet tarafından birinci sayfaya taşındı. Cumhuriyet, Remzi Kartal'ın 'Türkiye'de siyasal mücadele imkânı olmadığı için, 'PKK silah bırakmalı; HDP işi götürmeli' derseniz Kürtleri savunmasız bırakırsınız.' sözlerini öne çıkararak PKK'nın silahlı teröre devam etmesini destekledi.



BiDEN CAN DÜNDAR'I ÖVMÜŞTÜ

Cumhuriyet'in açıkça PKK'nın terörüne destek vermesi tam da ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın Cumhuriyet'in vatan hainliği ve casusluktan tutuklu genel yayın yönetmeni Can Dündar'ın oğlu ile yaptığı görüşmede babası için 'çok cesur bir baban var, gurur duy' şeklindeki sözlerinden sonra gelmesi dikkat çekti. PKK'yı PYD üzerinden silahlandıran ABD'nin gazını gelen Cumhuriyet, artık açıkça PKK silah bırakmasın diye yayın yapıyor, hainliği daha da ileri taşıyor.

Cumhuriyet gazetesinin iki yüzü Cumhuriyet gazetesinden skandal haber
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile