Yönetmen Hasan Karacadağ, 'Dabbe-Bir Cin Vakası' filminde gerçek cinlere yer verdiğini söyleyerek 'Bana Diyarbakır'da cin görüntüsü izlettiler' dedi.

Dabbe- Bir Cin Vakası isimli filminde gerçek cin görüntülerinin kullanıldığını iddia eden senarist yönetmen Hasan Karacadağ, Habertürk ekranlarında Gün Ortası programına konuk oldu. Filmde Ankara'da yaşanmış gerçek bir olayın anlatıldığını belirten Karacadağ, 'Bana Diyarbakır 'da cin görüntüsü izlettiler' dedi.

'KARANLIĞA DOĞRU GEÇTİĞİNİ GÖRDÜM'

Diyarbakır'da kendisine cin çıkarma işlemi sırasında çekilen bir görüntünün izletildiğini söyleyen Karacadağ, görüntüler esnasında bir cinin ekranlara yansıdığını savundu. Bu görüntüyü filminde iki yerde kullandığını belirten Karacadağ, yaptığı bu açıklama ile pazarlama taktiği uyguluyor eleştirilerine de cevap vermiş oldu.

'CİNLER FARKLI VARLIKLAR'
Programın bir başka konuğu Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün ile cin çarpması konusunda da fikir ayrılıklarına düşen Karacadağ, cinlerin farklı varlıklar olduğunu kaydetti. Ortak bir nokta bulmak istediğini belirten Ali Düzgün ise bir insanın cin tarafından çarpılmadığına cinlerin insanlara bu şekilde rahatsızlık vermesinin imkansız olduğuna dikkat çekti.



D@bbe: Bir Cin Vakası

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Türkiye Cinleri Tartışıyor

7 Ağustos 2012 Salı

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile