Sokak çocukları yararına düzenlenen gecede İffet rolüyle sahneye çıkan sunucu Defne Samyeli, haberciliği oyuncu olmak için mi bıraktı?

Sokak çocukları yararına düzenlenen gecede İffet rolüyle sahneye çıkan sunucu Defne Samyeli, haberciliği oyuncu olmak için mi bıraktı?

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına konuk olan güzel sunucu Defne Samyeli, haberciliği neden bıraktığını açıkladı. Samyeli, oyuncu olabileceğinin sinyallerini de vererek, 10 yıl içerisinde çok iyi bir Dışişleri Bakanı olacağını söyledi.

'ANA HABER KOLTUĞUNA OTURSAM 15 SENE ÇOK RAHAT YAPARIM '


Haberde yapmak istediği her şeyi yaptığını belirten Samyeli, 'Artık zorlanıyorum. Televizyonda 21 yıl az bir zaman değil. Ama yaş olarak istesem ana haber koltuğuna otursam bir 15 sene çok rahat yapabilirim. Ama sektörün o kadar çok tadı kalmadı, daha fazla da ayrıntı vermek istemiyorum ' diye konuştu.

'Kanallar artık haber bültenlerinden, haber departmanlarından kurtulmak ister gibi ' diyen güzel sunucu, 'Bizim zamanımızda her televizyon starının, önemli gazetecinin siyasi bir tartışma programı olurdu. Şimdi o günler yok. Haber departmanlarının bütçelerini sınırlandırıldı ' dedi.

'BENİ HEYECANLANDIRAN BİR PROJE GELİRSE MUTLAKA YAPARIM '


Yıllardır dizi teklifleri aldığını ifade eden Defne Samyeli, 'Drama teklifleri alıyordum, şimdi sitkom teklifleri alıyorum. Ben şimdiye kadar bana ne teklif geldiyse el alem ne der, yapabilir miyim diye hiç korkmadan kendimi içine atmış birisiyim. Haberciliğe geçişim de öyle oldu. Herhangi bir iş benim önüme gelecek, beni heyecanlandırıyorsa mutlaka yaparım ' diyerek oyuncu olabileceğinin sinyallerini verdi.

'ÇOK İYİ BİR DIŞİŞLERİ BAKANI OLACAĞIM '

Daha önce Dışişleri Bakanı olmak istediğini açıklayan Samyeli, 'Önümüzdeki 10 yıl içerisinde düşünüyorum. Başbakan veya başka bir bakan olmak istemiyorum. Dışişleri Bakanı olmak istiyorum. Belli bir süre yapacağım, ülkeme çok faydalı olacağım. Çok iyi yapacağımdan eminim. O yüzden kendime böyle bir hedef koydum ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile