Demet Akalın'dan şarkıcı olmak isteyenlere: Yeni birinin aramıza girmesi çok zor

Pop piyasasında köşeler olduğunu ve o köşelerin dolu olduğunu söyleyen Demet Akalın, 'Yeni birinin aramıza girmesi çok zor' dedi.
2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, şarkı yarışmalarına ilişkin konuştu.

O Ses Türkiye yarışmasında güzel sesler olduğunu söyleyen Akalın, 'Mesela ben geçen yıl Murat Boz'un takımında olan Ömer'i vokalistim yaptım. Yakında ona bir single yapacağım, inanılmaz güzel bir sesi var' dedi. 'O yüzden oralardan çıkanlara bir şeyler yapmıyorlar eleştirileri yanlış' diyen Demet Akalın, 'Bir sürü zorlamalar da var. Baba parası, sevgili parası, patron patrası ama olmuyor annem olmuyor. Bu pop piyasasında köşeler var, biz o köşeleri almışız. Yeni birinin aramıza girmesi o kadar zor ki... Üst üste 10 şarkıyı iki yıl içinde patlatması lazım ki; o da çok zor. Bana bile ödül vermek insanların gücüne gidiyor.'Yine mi'diye veriyorlar. Onun için kendini bu piyasaya sokmak çok zor' şeklinde konuştu.

'BENİM KÖŞEMİ ZORLAYAN BİRİ YOK'

Bunun üzerine Demet Akalın,'Senin köşeni zorlayacak biri yok mu?' sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

'Yok. Dediğim gibi o kadar çok şarkı patlatması lazım ki kısa sürede, öyle bir dünya da yok. Benim albümümün üstünden bir sene geçmiş hala hit çıkarıyorum, hala bir numara oluyor. Hala klip çekiyorum. Hala kendime yatırım yapıyorum. Bir patron bir ya da iki klip çekiyor, gerisini ben kendi cebimden ödüyorum." BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile