Demirören'den istifa açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Merkez Hakem Komitesi'nin (MHK) istifa edeceği yönündeki haberleri yalanladı. Demirören, 'MHK istifa edecek diye bir şey yok' dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Kasımpaşa-Beşiktaş maçını tekrar oynatma kararı sonrası; TFF ile MHK arasındaki kritik toplantı sona erdi.

"MHK İSTİFA EDECEK DİYE BİR ŞEY YOK"

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, İstinye'deki federasyon merkezinde gerçekleştirilen toplantının ardından MHK Başkanı Zekeriya Alp ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kamuoyunun yanlış yönlendirildiğini söyleyen Demirören, "Doğru olmayan haberler ile kamuoyu yanlış yönlendiriliyor. Yönetim Kurulu en üst kuruldur, aşağıda MHK, Tahkim gibi kurullar vardı. Doğrudur, yanlıştır, yönetim kurulunun kararı bozulmaz. Yönetim kurulumuz bir karar aldı. Kurullar tarafından tartışılmaz. Tahkim süreci var. Disiplin Kurulu karar aldığı zaman Tahkim bozduğu zaman Tahkim istifa etmez. MHK'nın bize sunduğu tavsiye kararı reddedildi diye MHK istifa etmez. MHK'nın toplantı yapması istifa edecek olarak algılandı. MHK istifa edecek diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

"TFF'NİN DESTEĞİYLE GÖREVİMİZE DEVAM EDİYORUZ"

MHK Başkanı Zekeriya Alp ise "TFF'nin desteğiyle görevimize devam ediyoruz. Ben hakem raporunu görmem. 'Rapor değişir' diye bir ifade söz konusu değildi. Hakem Barış Şimşek görevine devam edecek" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile