CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programında gündemi değerlendiren Nazlı Ilıcak, Abdülkadir Selvi, Kadri Gürsel ve Nagehan Alçı arasında hararetli anlar yaşandı.
Programda bir ara Gezi Parkı sürecinin değerlendirilirken Alçı ile Gürsel arasında gergin anlar yaşandı.
Alçı'nın Gezi'deki en büyük kitlenin aleviler olduğunu söylemesi üzerine Kadri Gürsel sert açıklamalarda bulundu. "Herhalde Gezi direnişine ve Gezi'nin kendisine yapılacak en büyük kötülük Gezi'yi bir alevi isyanıyla özdeşleştirmek" diyen Gürsel, "Ve bu alevi yakıştırması ve yapıştırmasıyla Gezi hadisesiyle, fenomeniyle sünni çoğunluk ile muhafazakar kitle arasında bir kutuplaşma yaratmaktır" şeklinde konuştu.
Bunun üzerine Nagehan Alçı, "Kim yapıyor bunu?" diye sordu.
Gürsel de, "Gezi alevi isyanıdır' diyen ve o manada konuşan herkes bunu yapıyor" karşılığını verdi.
Gürsel, "Çok tehlikeli bir şey bu. Bunu hiç kimse böyle söylemiyor" diyen Alçı'ya "Benim sözümü niye kesiyorsun?" diye çıkıştı.
Buna karşık Alçı, "Türkiye'deki en hassas fay hattı ve orada çok büyük bir manipilasyon var" dedi.
Araya giren Nazlı Ilıcak, Alçı'ya "Sen böyle bir şey demedin ki... Niye üstüne alınıyorsun?" diye sordu.
Nagehan Alçı da, "Hiç bir zaman demedim. Ama özellikle böyle demişim gibi bir tablo oluşturulmaya çalışıldı" karşılığını verdi.
Gürsel ise, "Öyle bir tablo yok" diye konuştu.
Alçı, "Ben Gezi'de en büyük kitle alevilerdir. Aleviler meydanları kalabalıklaştırılıyor dedim" açıklamasını yineledi.
İkiliyi araya giren Ilıcak ve Selvi yatıştırdı. BEYAZ GAZETE
Dört Bir Taraf - Kadri Gürsel ve Nagehan Alçı arasında gergin anlar
Dört Bir Taraf'ta Gezi Parkı sürecini değerlendiren Kadri Gürsel ve Nagehan Alçı arasında gergin anlar yaşandı.
İLGİLİ VİDEOLAR
![](https://video.beyazgazete.com/2019/9/28/canli-yayinda-gergin-anlar_758339_k.jpg)
Canlı yayında gergin anlar!
28 Eylül 2019 Cumartesi
![](https://video.beyazgazete.com/2019/9/5/ekrem-imamoglu-kac-araba-kiraladi_7_k.jpg)
Ekrem İmamoğlu kaç araba kiraladı?
5 Eylül 2019 Perşembe
![](https://video.beyazgazete.com/2019/9/2/nagehan-alci-dan-barolara-elestiri__k.jpg)
Nagehan Alçı'dan barolara eleştiri
2 Eylül 2019 Pazartesi
![](https://video.beyazgazete.com/2019/7/17/nagehan-alci-saldiri-para-meselesi__k.jpg)
Nagehan Alçı: Saldırı para meselesi
17 Temmuz 2019 Çarşamba
![](https://video.beyazgazete.com/2019/2/19/nagehan-alci-muharrem-ince-dsp-yi-deneyebilir_667891_k.jpg)
Nagehan Alçı: Muharrem İnce DSP'yi deneyebilir
19 Şubat 2019 Salı
![](https://video.beyazgazete.com/2018/9/18/didem-arslan-yilmaz-dursun-cicek-i-yayinda-aldi_596361_k.jpg)
Didem Arslan Yılmaz Dursun Çiçek'i yayından aldı
18 Eylül 2018 Salı
![](https://video.beyazgazete.com/2018/5/14/ak-parti-kulislerinde-af-konusuldu-mu_539406_k.jpg)
AK Parti kulislerinde af konuşuldu mu?
14 Mayıs 2018 Pazartesi
![](https://video.beyazgazete.com/2018/4/18/nagehan-alci-dan-dikkat-ceken-chp-iddiasi_526346_k.jpg)
Nagehan Alçı'dan dikkat çeken CHP iddiası
18 Nisan 2018 Çarşamba
![](https://video.beyazgazete.com/2018/3/21/kilicdaroglu-feto-cu-gazetecilere-sahip-cikti_512684_k.jpg)
Kılıçdaroğlu FETÖ'cü gazetecilere sahip çıktı
21 Mart 2018 Çarşamba