Dört Bir Taraf - Nazlı Ilıcak ile Abdülkadir Selvi arasında 'Yılmaz Özdil' tartışması

CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programında Gazeteci - Yazar Nazlı Ilıcak ve Abdülkadir Selvi arasında 'Yılmaz Özdil' gerginliği yaşandı.
Soma'daki maden faciasındaki şehitler için "Müstehak" ifadesini kullanan Hürriyet Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil, eleştiri oklarının hedefi oldu.

CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programında Gazeteci-Yazar Nazlı Ilıcak ve Abdülkadir Selvi arasında 'Yılmaz Özdil' gerginliği yaşandı.

Yılmaz Özdil'in Halk TV'de yaptığı olay sözlerinden sonra yaptığı açıklamayı savunan Nazlı Ilıcak'a Abdülkadir Selvi tepki gösterdi.

Selvi, Ilıcak'a, "Burada bir problem yok mu, katılıoyor musunuz, altına imzanızı atar mısınız?" diye çıkıştı.

Bunun üzerine Ilıcak, "Müsade ederseniz" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Aynı şey Hrant Dink'e de yapıldı. Problemli bir cümlesi alınarak o şeytanlaştırıldı ve cadı avı başlatıldı."

Buna karşılık ise Selvi, Ilıcak'a, "Yılmaz Özdil'in açıklaması sizi tatmin etti mi?" diye sordu.

Ilıcak da, "Evet etti" yanıtını verdi.

"BAŞBAKAN'IN SÖZLERİ ÇARPITILIYOR"


Selvi de, "Başbakan hiç bir yerde 'normal ölüm' demedi, orada çok ciddi bir çarpıtma söz konusu. Başbakan oradaki açıklamasında da bugünkü grup konuşmasında da bu ölümlerden duyduğu üzüntüyü ifade etti. Orada ciddi bir çarpıtma var" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile