Dört Bir Taraf - Nazlı Ilıcak'ın bu sözleri stüdyoyu karıştırdı

Ses kayıtlarının tartışıldığı Dört Bir Taraf programında Nazlı Ilıcak'ın 'Bir siyasetçinin gizlisi olmaz' sözü stüdyoyu karıştırdı. Abdülkadir Selvi ve Nagehan Alçı, Ilıcak'a 'Söyleyelim yatak odalarını camdan yapsınlar' diye tepki gösterdi.
Ses kayıtlarının tartışıldığı Dört Bir Taraf programında Nazlı Ilıcak'ın "Bir siyasetçinin gizlisi olmaz" sözü stüdyoyu karıştırdı. Abdülkadir Selvi ve Nagehan Alçı, Ilıcak'a "Söyleyelim yatak odalarını camdan yapsınlar" diye tepki gösterdi.

CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programında tartışılan ses kayıtları masaya yatırıldı. Programın yorumcularından Nazlı Ilıcak, "Son olarak bir bakanla bir gazetecinin maalesef dini değerlerimizle alay eden bazı konuşmaları çıktı. Bu çok çirkin bir hadisedir. Ya göründüğün gibi ol, ya olduğun gibi görün"şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Alçı, "Bu ne kadar korkunç bir şey sizin şuna itiraz etmeniz gerekmiyor mu? Bizim özellerimize kadar içimize giren bir güç var. Herhangi biri aşk hayatıyla ilgili konuşsa yarın öbür gün onun detayı çıkacak" dedi.

Bunun üzerine Ilıcak da, "Bir siyasetçinin özeli olmaz. O zaman Amerika'da Bill Clinton ilişkisinden dolayı yargılanmazdı" diye çıkıştı.

"YATAK ODALARINI CAMDAN YAPSINLAR"


Buna karşılık ise Alçı, "O zaman siyasetçilerin yatak odalarının duvarlarını camdan yapsınlar. İnsanın hiç mi özeli olmaz" dedi.

Ilıcak da Alçı'ya, "Ananas diye neler söylüyorsun, olmayan şeylere anlam yükleyerek. Sen Fethullah Gülen'in yasa dışı konuşmalarını tepe tepe kullanıyorsun. Bir siyasetçinin özeli olmaz" karşılığını verdi.

Bunun üzerine Abdülkadir Selvi, "Olur" diye çıkışırken, Alçı, "Nasıl olmaz? Bu kadar mahrem üzerinde tepinilirse, yarın bir gün hepimizin üzerinde aynı şekilde tepinirler. Bu linçe kadar gider" şeklinde konuştu.

Selvi, Alçı'ya katılarak, "O zaman siyasetçilere söyleyelim yatak odalarını camdan yapsınlar. Her türlü görüşmelerini megafonla yapsınlar. Böyle bir Türkiye olmaz" diye çıkıştı.
BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile