Öğrencilerle özçekim detay
-Yunus Öztürk açıklama
-Okul Müdürü Mücahit Doğan açıklama
-Kerem Kamal açıklama
-Detaylar
- - Milli güreşçi Kerem Kamal mezun olduğu ortaokulda öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı- Öğrencilerin 'En büyük şampiyon bizim şampiyon' sloganıyla karşıladığı Kamal, büyük ilgi gördü MANİSA
- Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli güreşçi Kerem Kamal, mezun olduğu Avni Gemicioğlu Ortaokulu’nu ziyaret etti. Vefa örneği sergileyen şampiyon güreşçi, öğrencilerin sevgi seli ile karşılaştı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Avni Gemicioğlu Ortaokulu Müdürü Mücahit Gündoğan, Müdür Yardımcısı Hatice Öğüt, antrenör Süleyman Güngör ve öğretmenler eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Kerem Kamal ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Bol bol imza dağıtan başarılı sporcu, öğrencilerle sohbet edip, özçekim yaptı. Öğrenciler, Kerem Kamal’ı 'En büyük şampiyon bizim şampiyon' tezahüratları ile karşıladı. 2010 yılında okullara yönelik yaptıkları yetenek taramalarından keşfettikleri Kerem Kamal’ın kendisinden sonra gelen öğrencilere örnek olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Kerem yıllar önce bu okuldan mezun oldu. Bu çocuklarımızın arasından çıktı. 2010 yılında okullara yapılan yetenek taramalarında seçilen çocukları farklı farklı branşlara almıştık. O taramalardan çıkan Kerem Kamal kardeşimiz, şükürler olsun defalarca şampiyon oldu. Bu başarılarının devamının geleceğine inanıyoruz. Bizi burada karşılayan okul müdürümüze, müdür yardımcımıza, beden eğitimi öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Özellikle, ‘Vefa imandandır’ diyerek, bu ziyareti planladık. İnşallah Kerem kardeşimizi Olimpiyat Şampiyonu olarak da buraya getirmeyi istiyoruz. Kerem, kendisine özenen, kendisini idol olarak alan kardeşlerine örnek olmaya devam edecektir” dedi.
“Öğrencilerimiz Kerem’in izinden gidiyor” Okul Müdürü Mücahit Gündoğan, Kerem’in öğrencilere güzel bir yol açtığını ifade ederek, “Onun bize verdiği ilhamla okulumuzdan daha nice şampiyonlar çıkacaktır. Halk Eğitim Merkezi destekli okulumuzda çeşitli kurslar açmış bulunuyoruz. Bu kurslar sonucunda öğrencimiz Öznur Efe, judoda Balkan 2'ncisi oldu. Güreşte Türkiye derecelerimiz var. Bu konuda en büyük destekçilerimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve Halk Eğitim Merkezi’ne çok teşekkür ediyoruz. Kerem’in başarıları daim olsun” diye konuştu.
“Avni Gemicioğlu’ndan mezun olduğum için gururluyum” Avni Gemicioğlu Ortaokulu’nun hayatında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Kerem Kamal da, “Mezun olduğum okula şampiyon olarak dönmek beni çok mutlu etti. Bu okulda okudum ve buradan mezun olduğum için gururluyum. Öğrenci kardeşlerimizin yakın ilgisinden çok memnun kaldım. Onları fırsat buldukça ziyaret edip, bilgi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.İnşallah daha büyük başarılarla yeniden burayı ziyaret ederim" ifadelerini kullandı.
Dünya ve Avrupa şampiyonu Kamal'dan vefa örneği
İLGİLİ VİDEOLAR
Kahramanmaraş’ta down sendromlu çocukların 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
25 yıllık fedakar eğitimci, tatil gününde öğrencileri için kolları sıvadı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
TADDEF 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Karabağ Zaferi anısına ücretsiz kitap dağıttı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nda komandolar caddeleri inletti
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Bayramında 60 metrelik bayrakla yürüdüler
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Atatürk Üniversitesi’nden öğrencilere online konser
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Büyük zaferin kahramanları dualarla anıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Oltulu Doğaseverlerden 30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüşü
30 Ağustos 2021 Pazartesi