Dünyanın En Lüks Yatı Sunrays Marmaris'te

Ummanlı işadamı Mohammed Al Barwani tarafından satın alınan ve 2010 yılında Uluslararası Süperyat Derneği (ISS) tarafından dünyanın en süper lüks yatı seçilen 'Sunrays', Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Marmaris Limanı'na demirleyen süper lüks yat, vatandaşların ve turistlerin ilgi odağı olurken, liman yetkilileri, yatta Mohammed Al Barwani'nin bulunup bulunmadığı konusunda bir bilgi vermedi. Hollanda'daki Oceanco tersanesinden Mart 2010'da denize indirilen yatın, Uluslararası Süperyat Derneği (ISS) tarafından 2010'un en iyi yatı seçildiği belirtildi. 'Sunrays'ın, 85,5 metre uzunluğunda ve 14,5 metre genişliğinde olduğu, içerisinde her türlü lüksü barındırdığı kaydedildi.

Lüks yat yakıt ikmali yaptıktan sonra Marmaris'ten ayrılacağı öğrenildi. Bu arada, ''Sunrays'' geçen yıl Ekim ayında yine Marmaris'i ziyaret etmişti
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile