Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları
- Dursun Özbek: "Değişen bir şey yok" İSTANBUL
- Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, takımdaki teknik direktör değişikliğinin ve kulübün seçime gitmesinin futbolcuları etkilemediğini söyledi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye İş Adamları Derneği’ni ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, takımdaki teknik direktör değişikliğinin ve kulübün seçime gitmesinin futbolcuları etkilemediğini ifade etti.
Başkan Özbek, “Igor Tudor ile sözleşmemizi sona erdirdik. Dolayısıyla kendi ile bugün vedalaştık. Kendisine yaptıkları için teşekkür ettim. Oyuncular ile de bugün sohbet ettim. Onların hiçbir şeyden endişe duymamalarını istiyoruz. Bir seçim saatine girdik. Galatasaray’ın sürekliliğini anlattım. Onlar da memnun oldular. Profesyonellik böyle bir şey. Florya’da değişen bir şey yok. Oyuncuların birbirine olan saygısı sevgisi devam ediyor” dedi.
Başkan Özbek, yeni teknik adamın ne zaman geleceği ile ilgili soruyu ise cevapsız bıraktı.
Dursun Özbek: 'Değişen bir şey yok'
İLGİLİ VİDEOLAR
4 kardeş okul masraflarını çıkartmak için kitap satıyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Ümit Milli Takım Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İlkadım’da zafer konvoyu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Cinnet geçiren kadın tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldürdü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Abdullah Avcı: 'Çok güzel duygular yaşayacağız ve yaşatacağız'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’ın son semer ve palan ustası teknolojiye direniyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Anadolu’nun yıldızları Aksaray’da buluştu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Red Bull Car Park Drift’te Berfu Tutumlu mutlu sona ulaştı
30 Ağustos 2021 Pazartesi