'Duygularını pastırma' sloganı ile çekilen kısa filmin ikincisi sosyal paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırıyor.

  İlk çekilen 'Duygularını pastırma' kısa filminde İtalya'dan yerel lezzetleri tatmaya gelen Materazzi'nin pastırma macerasını izlemiştik. Çarşıda bir dükanın önünden geçen Materazzi pastırmayı görür ve dükkana girer. Pastırmasının kokusundan oldukça rahatsız olan Materazzi 'Siz Türkler bunu nasıl yiyorsunuz 'diyerek dalgasını da geçer. Esnaf tadına bakması için pastırma ikram eder ama Materazzi'nin tatmaya hiç niyeti yoktur. İtalyan gurme ısrarlara dayanamayınca pastırmanın tadına bakar ve bir anda Türkçe konuşmaya başlar.

İlk filmin çok beğenilmesinden sonra ikincisi için kollar sıvandı. İkinci kısa filmde ise İtalyan gurmesi Materazzi'nin pastırma ile mücadelesi devam ediyor. Materazzi bu kez İtalya'da hasta yatağında Milan maçına gitmenin yollarını arıyor. Doktorların biran evvel iyileşmesi için getirdiği pizza ve spagettiyi reddeden Materazzi pastırmayı görünce gözleri parlıyor. Pastırmanın tadına bakınca aniden Türkçe konuşmaya başlayan gurme önce Gesi bağlarını söylemeye başlıyor ardından da Kayseri'nin Milan'ı yeneceğini söylüyor.  

Duygularını Pastırma 2

'Duygularını pastırma' sloganı ile çekilen kısa filmin ikincisi sosyal paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırıyor.

İkinci film yayınlandı ve bu film İtalya' da bir hastanede geçiyor hasta olan adam doktordan kendisini iyileştirmesini istiyor doktor ise adamın iştahsızlığını belirterek ona yemek uzatıyor, hiç bir yemeği beğenmiyen adam sıra pastırmaya gelince birden iştahı açılıyor ve Türkçe konuşmaya başlıyor.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Duygularını Pastırma 1

1 Şubat 2012 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile