- Dokuzdeğirmen mevkisi (Drone) - Rafting yapan macera tutkunları (Drone) - Melen çayı - Raftingin yapıldığı vadi - Rafting öncesi katılımcılara bilgi verilmesi - Botların suya taşınması - Macera tutkunlarının botlara binmeleri - Küreklerle yapılan gösteri - Bir raftingcinin kucağındaki köpek - Zorlu parkurların aşılması - Rafting yapan kişinin bottan düşmesi ve çekilmesi - Düzce Rafting İl temsilcisi Birol Tepe ile röportaj Düzce 'de macera tutkunları rafting yaparak adrenalin depoladı - Rafting İl Temsilcisi Birol Tepe: - "Botlarımıza maksimum 4 veya 5 kişi alıyoruz. Pandemi kuralları gereğince bu sayıyı düşürdük. Sosyal mesafemizi ayarlamaya çalışıyoruz"DÜZCE (AA) - Türkiye'nin önemli rafting parkurlarından birine sahip Düzce 'nin Cumayeri ilçesindeki Melen Çayı'na gelen maceraseverler, rafting yaparak keyifli vakit geçirdi.Dokuzdeğirmen mevkisinde bulunan Melen Çayı, rafting yapmak isteyenlerin uğrak noktaları arasında yer alıyor.Yeni tip koronavirüs (Kovid - 19) tedbirleri kapsamında her bota 8 yerine 5'er kişi binerek sosyal mesafe kuralına uyan macera tutkunları, 16 kilometrelik parkurda rafting yapıp doğayla iç içe olmanın tadını çıkardı.Rafting Düzce İl Temsilcisi Birol Tepe, vatandaşların hafta sonunu fırsat bilerek Melen Çayı'na geldiğini söyledi.
Maceraseverleri salgın tedbirlerine uygun ağırladıklarını anlatan Tepe, "Sanki ilk defa başlıyormuş gibi bir heyecan yaşıyoruz. Bir yıla yakındır ciddi anlamda rafting yapamadık. Farklı bir heyecanla suya indik. İnşallah bir an önce salgın dönemi biter, bizler ve maceraseverler Türkiye'nin en önemli rafting merkezine akın eder." diye konuştu.
Botlardaki kişi sayısını düşürdüklerini vurgulayan Tepe, "Botlarımıza maksimum 4 veya 5 kişi alıyoruz. Aslında botların kişi sayısı rehber ile birlikte 9 kişi oluyor. Pandemi kuralları gereğince bu sayıyı düşürdük. Sosyal mesafemizi ayarlamaya çalışıyoruz. Botlarımız ve küreklerimiz dezenfekte edildi. Güvenli bir şekilde botlarımıza biniyoruz. Beklentimizin üzerinde bir ilgi var. İnşallah salgının ardından aralıksız bir şekilde maceraseverlerimizin taleplerini karşılamaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.
DÜZCE - Macera tutkunları rafting yaparak adrenalin depoladı
İLGİLİ VİDEOLAR
Bakan Karaismailoğlu: “200 kilometrenin üzerinde yol kesimlerinde hasarları tamamen giderdik”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Kadınlar Futbol Turnuvası düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Adrenalin ve macera dolu ralli yarışı sona erdi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Hakan Keleş: “Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Antalya'da nem yüzde 90'a ulaştı, vatandaşlar denize akın etti
29 Ağustos 2021 Pazar
Ailelerin direnişi PKK'yı çökertiyor
29 Ağustos 2021 Pazar
Elazığ'da bir köy mahalle olmak için referanduma gitti
29 Ağustos 2021 Pazar
15 metrelik şelale, pandemi ve sıcaktan bunalanların ilgi odağı oldu
29 Ağustos 2021 Pazar
Kazazedeye yardım ederken minibüsün altında kalan şahıs o anları anlattı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Evlenen çift takılarının bir kısmını afet bölgelerine bağışladı
28 Ağustos 2021 Cumartesi