Milyonlarca Amerikalıyı ekran başına kilitleyen Super Bowl yine bir skandala sahne oldu.

  Canlı yayında performans sergileyen ünlü şarkıcı Madonna ile aynı sahneyi paylaşan rap şarkıcısı M.I.A yaptığı el hareketiyle geceye damgasını vurdu.

Bu sene 46.sı düzenlenen Amerikan futbol liginin final maçı (Super Bowl) ünlü şarkıcı Madonna 'nın verdiği muhteşem konserle renklenirken gecede performans sergileyen rap şarkıcısı M.I.A 'in- sahnede yaptığı el hareketi gecenin en çok konuşulan olayı oldu.

New York Giants ile New England Patriots takımların karşı karşıya geldiği gecede performans segileyen MIA şarkısını söylerken kameralara küfretti ve orta parmağını kaldırarak el hareketi yaptı.

Canlı yayın olduğu için duruma müdehale edemeyen TV yapımcıları şovdan sonra izleyicilerden özür dilemek zorunda kaldı. NBC televizyonu bir basın açıklaması yayınlayarak sanatçının bu “uygunsuz” davranışının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Bu skandal Super Bowl tarihinde bir ilk değil. 2004 yılında ünlü pop şarkıcısı Justin Timberlake ile performans sergileyen şarkıcı Janet Jackson kostümünün üst kısmının açılmasıyla günlerce manşetlerden inmemiş ve şovu yayınlayan CBS televizyonuna da zor günler yaşatmıştı.


MADONNA ŞOV YAPTI

Amerikan Futbol Ligi 46. Super Bowl maçında New York Giants ile New England Patriots takımları karşı karşıya geldi.

Maç sonunda rakibi New England Patriots'u 21-17 yenen New York Giants kupaya uzandı. Maçın devre arasında dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna sahne aldı.

Madonna sahneye Antik Mısır konseptli bir dekor ve kıyafet ile çıkarken, dansları ve müziğiyle izleyenleri büyüledi.
 

El Hareketiyle Geceye Damgasını Vurdu

Milyonlarca Amerikalıyı ekran başına kilitleyen Super Bowl yine bir skandala sahne oldu. Canlı yayında performans sergileyen ünlü şarkıcı Madonna ile aynı sahneyi paylaşan rap şarkıcısı M.I.A yaptığı el hareketiyle geceye damgasını vurdu.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ve Madonna Geliyor

8 Şubat 2012 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile