Show Tv'de yayınlanan Suskunlar dizisinin dün akşamki bölümü, arka fonda çalan Ahmet Kaya şarkısıyla yine yürekleri dağladı.

Dizinin geçtiğimiz sezonki bölümlerinde zaman zaman çalınan Ahmet Kaya şarkılarına bir yenisi daha eklendi. Ahmet Kaya, dün akşamki bölümde de Yüreğim kanıyor?' adlı şarkısıyla anılmaya devam etti.

Gülten 'in tecavüzcüsüyle karşı karşıya kalan İbo geçmişe dönüp o anları hatırladı. Gülten 'in tecavüzcüsünü bacağından vuran İbo, Gülten 'in o sözlerini hatırlayıp gözyaşlarına boğuldu. İbo 'nun gözyaşlarına boğulduğu sahnelerde arka fonda çalan Ahmet Kaya şarkısı ise yürekleri iyice dağladı.

BEYAZ GAZETE


Ela, Müşfik'İn İlayda'da olduğunu öğrenir (Hayatımın Rolü Bölüm)

Hayatımın Rolü dizisinin 10.bölüm 17 eylül 2012 pazartesi tarihli yayını. Hayatımın Rolü 11. son bölüm fragmanı izle. Hayatımın Rolü dizisinin 11.bölümünde neler oldu? Hayatımın Rolü dizisinin 11.bölümüne ait dizi kesitleri.

Saygın ' ın sürprizi karşısında ezilen Ela karmaşa yaşamaktadır.Müşfik ise çocuklarını yeni evine götürdüğünde anahtarı bulamayınca İlayda ' ya gitmek zorunda kalır. Bu öğrenen Ela ise tepkisini gizleyemez ve Müşfik ' in evine gider. Amelya ve Uygar için ise hayat hepsinin dışında farklı bir dialogla gelişmeye başlar. Duygu karmaşası yaşan Ela Saygın ' a bir şans verecek mi?
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile