Ekiplerin karla mücadelesi
-Bir aracın kurtarılması
-Genel ve detay
( ELAZIĞ ) ELAZIĞ
- Elazığ'da kar yağışı nedeniyle 90 köy yolu ulaşıma kapanırken, belediye ve özel idaresi ekipleri tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri çalışma yapmaya başladı.
Elazığ'da meteorolojinin uyardığı kar yağışı etkili oldu. Kar yağışının etkili olmasıyla birlikte merkezde 2, Sivrice'de 38, Karakoçan'da 35, Baskil'de 11 ve Maden'de 4 olmak üzere toplam 90 köy yolu ulaşıma kapandı. Kent merkezinde belediye ekipleri karla mücadele çalışması yaparken, kırsalda da köy yollarının açılması için valilik koordinesinde İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne bağlı ekipler çalışmalara başladı.
Kar yağışı nedeniyle tarihi Harput Mahallesi'nde aracıyla yolda mahsur kalan bir kişi de ekipler tarafından kurtarıldı. Belediye ekiplerinin karla mücadele kapsamında oluşturulan kriz masası bünyesinde şehir merkezini 9 bölgeye ayırarak çalışma yaptığı ve ana arterler ile hastane gidiş-dönüş yolları başta olmak üzere şehir genelindeki yol ve kaldırımları temizlediği kaydedildi. Köy yollarının açılması için ekiplerin 7/24 çalışma yapmaya başladığı aktarıldı. (CK-HİV-AŞ-Y)
- Elazığ'da kar 90 köy yolunu ulaşıma kapattı
İLGİLİ VİDEOLAR
Kontrolden çıkan araç yol kenarında dik durdu: 2 yaralı
26 Ağustos 2021 Perşembe
Edirne'de endişe veren görüntüler: Kuraklık alarmı verildi, kum adacıkları oluştu
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Ağrı Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı
22 Ağustos 2021 Pazar
Kars’ta sağanak yağmur sele dönüştü, çok sayıda eve su doldu
21 Ağustos 2021 Cumartesi
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş: “Kimse selden kütük aşırmaya kalkmasın”
19 Ağustos 2021 Perşembe
Bartın'da selin izleri ve tahribatı hızlıca gideriliyor
19 Ağustos 2021 Perşembe
- Sincan Belediyesinden Sinop’a yardım eli
19 Ağustos 2021 Perşembe
Sel faciasında son anda hayata tutunan aile, yaşadığı dehşeti anlattı
19 Ağustos 2021 Perşembe
Zonguldak aşılamada maviye, vakada kırmızıya dönüyor
17 Ağustos 2021 Salı