Komşularla röportaj
-Çocukların annesiyle görüntüsü
-Detaylar
( İSTANBUL ) Engelli çocuğa vuran babaanne: "Altını değiştirirken durmadı, o yüzden bir tane vurdum"- Çocuklar anneye teslim edildi İSTANBUL
- Kağıthane’de engelli çocuğa vuran kişinin babaanne olduğu ortaya çıktı. Adliyeye sevk edileceği öğrenilen babaanne ifadesinde, altını değiştirdiği sırada durmadığı için engelli çocuğa bir tane vurduğunu söyledi.
Kağıthane Sultan Selim Mahallesi’nde gece saatlerinde 1’i engelli 3 çocuğun darp edildiği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçmiş ve babaanneleriyle evde kilitli bırakılan çocuklar kurtarılmıştı. Evde bulunan babaanne Semiye A. (75) ifadesi alınmak üzere emniyete götürülmüştü. Emniyette ifadesi alınan Semiye A.'nın görüntülerde çocuğa vuran kişi olduğu ortaya çıktı. Semiye A.'nın ifadesinde altını değiştirdiği sırada durmadığı için engelli çocuğa vurduğunu söylediği öğrenildi. Semiye A.'nın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenilirken, çocuklar ise anneye teslim edildi. Komşular ise sürekli evden sesler geldiğini ve kavga ettiklerini iddia etti.
Engelli çocuğa vuran babaanne: 'Altını değiştirirken durmadı, o yüzden bir tane vurdum'
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Fırında korkutan yangın
31 Ağustos 2021 Salı
Muş’ta örtü yangını
31 Ağustos 2021 Salı
Manisa’da orman yangını
31 Ağustos 2021 Salı
Çaldığı araçla tatile giderken Bursa'da yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
4 kardeş okul masraflarını çıkartmak için kitap satıyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Osmaniye’de pedallar şehitler için çevrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tekirdağ'da şiddetli yağış hayatı felç etti
30 Ağustos 2021 Pazartesi