Ercan Saatçi “Fenerbahçe Diktatörlük Ve Faşizmle Yönetilemez”

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına Ercan Saatçi ve Sinan Engin arasında geçen diyaloglar damgasını vurdu.
Fenerbahçeli kimliğiyle tanınan spor yazarı Ercan Saatçi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı yerden yere vururken, BJK'li eski yönetici ve spor yorumcusu Sinan Engin Aziz Yıldırım'a sahip çıktı.

DİKTATÖRLÜK VE FAŞİZAN YÖNETİM

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Alex konusundaki tavrını eleştiren Ercan Saatçi “Fenerbahçe diktatörlük ve faşizmle yönetilemez” dedi.

Alex 'le ilgili materyallerin Fenerbahçe 'nin Beşiktaş 'la oynadığı maç öncesi stada alınmaması Fenerli spor yazarı Ercan Saatçi 'yi kızdırdı. Başkan Aziz Yıldırım 'ın Alex 'e karşı aldığı tavrı eleştiren Saatçi “Eleştiri yapanlar yasaklansın, onları buraya almayın denirse bu yönetim biçimi diktatörlüktür. Bunun ismi budur ve bu faşizmdir.” dedi.

Ercan Saatçi'nin sözlerine Ahmet Çakar da destek vererek "Fenerbahçe 12 Eylül zihniyetiyle yönetilemez . Özgür Fenerbahçe'yi istiyorum" şeklinde konuştu.

AZİZ YILDIRIM YALAN MI SÖYLÜYOR?

Hafta içi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takımdan olaylı bir şekilde gönderilen Alex De Souza ile ilgili basına açıklamalar yapmış, bunun yanı sıra Alex'i de 'karşısında bacak bacak üstüne atmak ve toplantıda tweet atmakla ' eleştirmişti.

Ercan Saatçi ise Aziz Yıldırım ve Alex arasında geçen görüşmede Alex 'in değil, Aziz Yıldırım 'ın Alex 'in yüzüne bakmadığını öne sürdü. Konuşmanın ayakta geçtiğini ve bacaj bacak üstüne atma hadisesinin geçmediğini söyleyen Ercan Saatçi 'ye Sinan Engin 'den itiraz geldi. Sinan Engin “Nasıl yani şimdi Aziz Yıldırım yalan mı söylüyor? Onu mu söylüyorsunuz” dedi.

ALEX'İN KAFASINI AZİZ BAŞKAN MI KOPARDI?

Ercan Saatçi Alex 'in gönderilmesinin Aykut Kocaman 'ın isteği üzerine olmadığını ifade ederken “Bu Aziz Yıldırım 'ın isteğidir.” dedi. Sinan Engin ise Ercan Saatçi 'ye dönere “Aziz Yıldırım mı Alex 'in kafasını kopardı diyorsun kardeşim?” sorusunu yöneltti.
Ercan Saatçi ise Alex 'in gönderilmesinin “teknik” bir durum olmadığını savunurken, “Aykut Kocaman taraftarın önüne atılmıştır” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile