Erdoğan: Cumhurbaşkanlığımız farklı olacak

Başbakan Erdoğan, 'Cumhurbaşkanlığı sürecimiz inşallah bir sorumluluk bilinci içerisinde çok daha farklı olacaktır' dedi.
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da halka hitap etti. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

İnşallah 10 Ağustos'ta milletim bu görevi bizlere tevdi ederse, bizlere verirse bizim cumhurbaşkanlığı sürecimiz inşallah bir sorumluluk bilinci içerisinde çok daha farklı olacaktır. Çünkü bizler Cumhurbaşkanlığı makamını sadece oturalım dinlelenim, uluslararası diplomatik görüşmeler yapalım, böyle bir makam olarak görmüyoruz.

Ne dedik, tek millet dedik. Ne dedik, tek bayrak dedik. Ne dedik, tek vatan dedik. Ne dedik, tek devlet dedik. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Şimdi bunun üzerinde bazıları operasyon yapmak istiyor, kusura bakmasınlar. Onlar avucunu yalar.

Bütün bu yolda bu yolculukta zaman zaman bölücü terör örgütü mensuplarının bayrağımıza karşı yaptıkları saygısızlıkları gördük, görüyoruz, takipçisiyiz. Yakalanıp içeri alınanlar var. Bundan sonra yapanlar bedelini ağır öderler. Nitekim geçenlerde Gaziosmanpaşa'da olanı gördünüz. Eğer böyle bir şeye tevessül ediyorlarsa faturasını ödemeye de razı olacaklar. Çünkü bu bayrak şehidimizin simgesidir.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile