Başbakan Erdoğan Slovakya dönüşü Ankara Esenboğa Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, ''TSK'dan 100 pilot istifa etti'' şeklinde çıkan haberler için, ''Art niyetlilerin ortalığı karıştırmak üzere yaydığı bir haberdir'' dedi.

Başbakan Erdoğan Slovakya dönüşü Ankara Esenboğa Havalimanı'nda yaptığı basın toplantısında gündeme dair soruları yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, BDP'nin İmralı'ya kimin gidip gitmeyeceği yönünde bir karar yetkisinin olmadığını belirterek, İmralı'ya kimin gidip gitmeyeceğine Adalet Bakanlığı karar vereceğini ve bu konu üzerinde hassasiyetleri olduğunu dile getirdi.

Erdoğan Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun, Danıştay, Yargıtay ve askeri yargının kaldırılacağını yönündeki sözleri üzerine,'' Yargıtay, Danıştay, Sayıştay ve askeri yargıyı tek çatı altında toplama tarzında bir çalışmamız var.'' dedi.

''TSK'dan 100 pilot istifa etti'' şeklinde çıkan haberler için Başbakan Erdoğan, ''Bu işin tek yetkili mercii TSK'dır. Emeklilik olayı TSK'da bir rutindir. Emekliliği gelenler istedikleri zaman emekli olabilirler, bu da dediğim gibi bir rutindir. Bu art niyetli insanların ortalığı karıştırmak üzere ortaya attığı bir yalandır, bir virüstür... Dediğim gibi TSK'nın zaafa düşmesi asla söz konusu değildir.'' dedi.

Erdoğan: Emeklilik Olayı TSKda Rutindir

Başbakan Erdoğan, İmralı'ya kimin gidip gitmeyeceğine Adalet Bakanlığı karar verecek.

Yargıtay, Danıştay ve Sayıştay'ı tek çatı altında toplama tarzında bir çalışmamız var.

TSK'dan 100 pilotun istifa ettiği şeklindeki haber için, bu işin tek yetkili mercii TSK'dır. Emeklilik olayı TSK'da bir rutindir. Emekliliği gelenler istedikleri zaman emekli olabilirler, bu da dediğim gibi bir rutindir. Burada art niyetli insanların ortalığı karıştırmak üzere ortaya attığı bir yalandır, bir virüstür...

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Genelkurmay açıklama yaptı

7 Şubat 2013 Perşembe

TSK'da istifa tartışmaları

7 Şubat 2013 Perşembe

TSK'dan açıklama

7 Şubat 2013 Perşembe

TSK'dan istifalar

7 Şubat 2013 Perşembe

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile