Erdoğan: Kürt ayrıdır terörist ayrı

25. Dönem 2. Yasama Yılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.
Yaptığı konuşmada terör sorununa ilişkin açıklamalarda da bulunan Recep Tayyip Erdoğan 'Kürt kardeşlerime seslenmek isterim. Kürt kardeşlerimi onlar temsil etmiyor. Bir şeyi birbirinden iyi ayırmak lazım Kürt sorunuyla terör sorunu farklıdır. Kürt ayrıdır, terörist ayrıdır. Mücadelemiz bir etnik kökenle değil, terörle teröristledir. Silahlar bırakılıp üzerine beton dökülene kadar bu mücadele sürecektir'' dedi.

ERDOĞAN: KÜRT AYRIDIR, TERÖRİST AYRIDIR


1 Kasım'da millet iradesinin en sağlıklı şekilde sandığa yansıması, parlamento içindeki ve dışındaki tüm siyasi partiler için bir namus ve şeref meselesidir. Terörün çirkin yüzünün sandıkları tehdit etmesini engellemek için tüm siyasi partilerin insani ve vicdani bir tavır sergileyeceklerini, kolaylaştırıcı bir yaklaşım içinde olacaklarını umuyorum.

Terör örgütlerine, paralel yapıya sırtını dayayanlar millete ve hukuka hesap vermekten kurtulamayacaktır. Türkiye her anlamda emin ellerdedir. Türkiye okun yaydan fırlaması gibi geri dönülmez bir büyüme sürecindedir. Güçlü, şeffaf, kararlı yönetim altında Türkiye ekonomisi yıllık yüzde 5 büyüme kaydetti. Hava yolunu halkın yolu haline getirdik.

Büyük Türkiye yeni Türkiye mücadelesi veriyorum. Kürt kardeşlerime seslenmek isterim. Kürt kardeşlerimi onlar temsil etmiyor. Bir şeyi birbirinden iyi ayırmak lazım Kürt sorunuyla terör sorunu farklıdır. Kürt ayrıdır, terörist ayrıdır. Mücadelemiz bir etnik kökenle değil, terörle teröristledir. Silahlar bırakılıp üzerine beton dökülene kadar bu mücadele sürecektir.''
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile